3 тенденции в прическите за 2021 г.

Вижте какво ще е модерно

2021-01-01 15:00:00
3 тенденции в прическите за 2021 г.
Снимка: Pexels

През 2020 година много знаменитости експериментираха с прическите по време на карантината. Шагът беше топ тренд, бретонът се завърна, а някои звезди боядисаха косите с в розово. През 2021 г. също ще можем да експериментираме с много прически и цветове. Ето кои ще са най-хитовите, според "Pop Sugar".

 


Банту възли

 

Тази прическа произхожда от Южна Африка и често се носи от чернокожи жени. С тази прическа дамите изглеждат едновременно сладки и привлекателни и банту възлите стават все по-голям хит из Европа и САЩ в последните години. Може да си ги направите и сами, ако фризьорските салони са затворени по време на карантината. Това беше много модерна прическа през 90-те години. Косата са разделя на малки секции от кичури, те се оплитат на възли и се захващат отгоре. С тази прическа няма как да не направите впечатление.

 

Снимка: Pexels


Ретро боб

 

Късият боб беше най-модерната прическа през 2019 г.! Тя беше хит и през 2020 г., но отстъпи първото място на една своя разновидност - шага. През 2021 г. отново ще е модерно да подстрижете косата късо и тя да стига максимум до раменете, но на почит ще е ретро бобът. Тоест - косата да бъде къдрава. Така тя изглежда по-обемна и ще сте като актрисите и певиците от 80-те години. Къдравият боб ще е най-голям хит през пролетта и лятото на новата година.

 

Снимка: Pexels

 

Нетрадиционен цвят

 

Тази тенденция започна по време на карантината. Много звезди експериментираха с нетрадиционни цветове за косата - розово, тиквено оранжево, синьо и т.н. През 2021 г. също може да изпробвате различни цветове, без да се притеснявате. Така ще се покажете като смели, дръзки, уверени, и смяната на цвета ще говори, че сте готови и за ново начало. Ще е още по-модерно, ако сте с боб и нетрадиционен цвят.

 

Снимка: Pexels

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия