Летен хит: Рокля на точки

Тези рокли отново са на мода

2019-07-23 15:00:00
Летен хит: Рокля на точки
Снимка: Pexels

През това лято на мода се завръщат много стари тенденции от 80-те и 90-те години. Например, дрехите в стил тай-дай, блузите с широки и набрани ръкави, белите дънки, гривните за глезени, чантите, полите и роклите на една кука и т.н.

 

Поредният летен хит също е намигване от миналото. В момента са много актуални летните рокли на точки, съобщават от "Teen Vogue". Става въпрос за едноцветни къси рокли, например в бяло, синьо, черно, розово, украсени с точки в друг цвят.

 

Снимка: Pexels

 

През лятото се носят рокли с къси ръкави или с презрамки, но роклите на точки с дълги ръкави ще са модерни и през есента и зимата. 

 

Instagram потребител с акаунта "Hot 4 The Spot" редовно публикува снимки в социалната мрежа с новите тенденции за сезоните и той е един от първите, който е забелязал, че този тип рокли се връщат на мода. В Ню Йорк те са все по-често обличани от дамите.

 

Снимка: Pexels

 

Смята се, че тези тоалети са перфектният баланс между модерно, стилно, небрежно и задължително трябва да имате няколко такива модела в гардероба си през следващите месеци.

 

Хубавото е, че те могат да се комбинират както с високи токчета, така и със сандали или джапанки, а защо не и с кецове.

 

Летните рокли на точки изглеждат страхотно и когато ги носите заедно с шапка с голяма периферия. 

 

Снимка: Pexels

 

Тренд: Рокля в цветовете на дъгата

 

Тренд: Плетива на една кука

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия