Най-хитовите очила за лятото

Ето кои са те

2019-06-04 11:30:00
Най-хитовите очила за лятото
Снимка: Pixabay

Слънчевите очила са любим аксесоар за много хора през пролетта и лятото. Освен, че ни пазят от горещите лъчи на слънцето, те ни карат да изглеждаме още по-стилни. Важно е да изберете рамки и стъкла, които ще отиват на формата на лицето ви. Ето и кои модели ще са най-актуалните през този сезон.

 


Котешки очи

 

Това е вечна класика. Издължените и извити крайчета на стъклата правят визията мистична, елегантна и придават съблазнителност. Това е фаталният поглед. Оригинално ще е, ако стъклата са в червено или лавандулово, така ще напомняте малко и на визията на изкусителната Лолита.

 

Снимка: Pixabay

 


Кръгли стъкла


Кръглите очила са завръщане от 60-те. Преди те са се свързали с бунтарството - запазената марка на Джон Ленън. Сега ленънките се връщат на мода, но малко обновени - с по-големи и обемни стъкла. Смята се, че с тях демонстрирате бохемска визия. Плюс е, ако стъклата са цветни.

 

Снимка: Pixabay


Очила със синджири

 

Не само диоптричните очила могат да бъдат на каишка или да са закрепени с някакъв синджир. Това става все по-хитова тенденция и при слънчевите очила. Най-добре е верижката да е метална. 

 

Снимка: Pixabay

 


Спортни

 

Със спортни очила никога няма да останете незабелязани! Техните стъкла са цветни и преливат от цвят в цвят. Стоят много свежо и ви карат да изглеждате по-лъчезарни и готови за приключения. Залагайте на ярките цветове на стъклата и комбинирайте тези очила, дори с небрежно облекло.

 

Снимка: Pixabay

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия