5 лесни трика за страхотна кожа

Как да се грижим за нея

2018-01-29 10:30:00
5 лесни трика за страхотна кожа
Снимка: Instagram

Danuta Mieloch привлече едни от най-известните имена в козметичния бранш в Манхатън с откриването на новия си салон в Ню Йорк.

 

Вижте нейните съвети как да поддържаме кожата си в 5 лесни стъпки:

 

1. Удвоете почистването

 

Опитайте се да третирате кожата си още от момента, в който се приберете вкъщи – също както миете ръцете си. 'Прецизното почистване за мен е религия' – казва Danuta, препоръчвайки масаж с лек почистващ ефект, който да премахне замърсяването и да освободи напрежението чрез докосване. 'Почистете с топла, влажна кърпа' – съветва тя.

 

2. Обърнете внимание на ексфолирането

 

'Това е основната подготвителна стъпка към всичко, което следва', настоява Danuta. Според нея трябва да заложим на кремообразуващ тоник, съдържащ млечна и салицилова киселина. 'Прилагам го с памучен тампон, за да увелича циркулацията', казва тя.

 

 

 

3. Подхранване

 

Важно е да дадете не кожата си концентрирани съставки за подхранване, които винаги са нужни, съветва Danuta. За да помогнете за изграждането на колаген и активни антиоксиданти, тя препоръчва серум с витамини А и С, който да третира дехидратацията.

 

4. Уважавайте връзката между ума и тялото

 

Последната стъпка в ритуала няма нищо общо с козметичните препарати. 'Най-важното е, че трябва да управлявате времето, което прекарвате с технологиите', казва известната козметичка. 'Опитайте да не слагате мобилния си телефон до главата през нощта и най-добре го оставете в другата стая. Това е най-вредното нещо за кожата, което може да си причините сами', добавя тя.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия