Как да се отървеш от "любовните дръжки"

2017-01-26 11:27:00
Как да се отървеш от
Снимка: iStock

Навън може все още градусите са са под нулата, но въпреки това ти знаеш, че след няколко месеца ще стане топло, ще започнеш да ходиш по басейни и морета и съответно няма да ти е все едно дали имаш „любовни дръжки” или не. Сега те може да не се виждат под дебелите зимни пуловери, но когато си по бански няма да има как да ги скриеш.

 

Да се отървеш от паласките не е лека задача, но с постоянство резултатите ще бъдат налице. Виж кои са нещата, които трябва да спазваш, за да изваеш красиво тяло:

 

 

Наблягай на големите мускулни групи – повечето хора правят грешката да се опитват да се отърват от любовните дръжки само с коремни преси. Ние обаче те съветваме да правиш упражнения, които да натоварват големите мускулни групи. Така ще стимулираш горенето на калории навсякъде. В никакъв случай не си мисли, че само с коремни преси ще успееш да стопиш паласките, но е добре да включваш и тях в тренировките си.

 

Прави и упражнения за бедрата – освен коремни преси, които стягат корема, добре е да правиш и упражнения за бедрата. Намалявайки мазнините около бедрата, ще намалиш и размера на паласките си.

 

Не прави само коремни преси – както вече споменахме правенето само на коремни преси няма да ти помогне да стопиш любовните дръжки. Ще стегнеш корема си, но паласките отстрани ще си останат. Затова прави и други упражнения.

Автор: TeenProblem

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия