Упражнения за стегнат и сексапил бюст

2016-07-27 13:14:00
Упражнения за стегнат и сексапил бюст
Снимка: iStock

Когато едно момиче отиде на фитнес, то обикновено прави упражнения за дупето, корема и бедрата. Бюстът обаче също има нужда от тренировки, за да изглежда добре и да не се отпуска с течение на времето. Виж няколко упражнения за бюст, които ще направят гърдите ти още по-секси и привлекателни. Единственото условие е да ги правиш всеки ден или поне 4 пъти седмично.

 

Упражнение с медицинска топка – застани с широко отворени и сложи медицинска топка пред себе си. Наведи се, вземи я и я вдигни над главата си. След това я спусни на нивото на таза. Ако искаш може да отпуснеш топката и между коленете за допълнително натоварване. Повтори упражнението 20 пъти в рамките на 1 серия. Направи 2-3 серии за 1 тренировка.

 

 

Лицеви опори – хубавото на това упражнение е, че може да го правиш както във фитнес залата, така и у дома. Лицевите опори ще стегнат както бюста ти, така и гърба. В началото ще ти бъде трудно да ги изпълняваш, но с течение на времето ще свикнеш. Просто не се отказвай! Започни с по-малка бройка и увеличавай всеки ден с по 1-2 лицеви опори.

 

Кофички – седни на пейка в парка, на стола или на леглото вкъщи. Сложи ръцете отстрани на тялото, като пръстите ти трябва да сочат напред. Изпъни краката. Използвай само ръцете си, за да повдигаш и спускаш долната част на тялото. Повтори 20 пъти, почини си и направи още 1 серия.

 

Вдигане на тежести от легнало положение – застани върху постелка за йога у дома. Вземи по една гиричка във всяка ръка и вдигай ръцете право нагоре, като ги събираш накрая. Същото упражнение може да направиш и във фитнес залата както с гирички, така и с по-лека щанга.

 

Упражнение с фитбол и гирички – за това упражнение ти е нужна фитнес топка (фитбол), върху която да легнеш. Стъпи на пода и използвай краката си за опора. Вземи по една гиричка във всяка ръка и вдигай ръцете нагоре.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия