Тренировките, които ще те направят по-секси

2016-06-09 12:25:00
Тренировките, които ще те направят по-секси
Снимка: iStock

Всяко момиче иска да изглежда добре, да излъчва сексапил и да привлича вниманието на околните. Не всяка представителки на нежния пол обаче успява да бъде секси – някои заради неувереност, а други защото са прекалено стеснителни.

 

За да се справиш с излишните комплекси и да бъдеш секси, трябва да практикуваш една от следните тренировки:

 

Пол денсинг – може да се каже, че това е най-секси спортът, който съществува. Отвори клипче в интернет и обърни внимание на движенията на дамите, които са се запалили по този спорт. Те напълно са овладели силата на своето тяло и буквално правят чудеса на пилона. Тренировките по пол денсинг допълнително увеличават сексапила на жената, като я карат да се чувства по-уверена и да харесва повече извивките на тялото си.

 

 

Кардио стриптийз – тези тренировки не само ще те накарат да се чувстваш по-секси в кожата си, но и ще ти помогнат да се отървеш от излишните мазнини. Кардио стриптийзът е еротичен и екзотичен начин, благодарение на който представителките на нежния пол могат да подобрят самочувствието и да се чувстваш по-секси. Динамиката на този вид тренировки пък ще ти помогне да изваеш перфектно тяло, а движенията ще те накарат да се чувстваш по-женствена и съблазнителна. Препоръчително е дамите да тренират с обувки на високи токчета, за да натоварват допълнително краката си и да изваят секси прасци.

 

Бели денс – тези танци определено са секси и мъжете обожават да гледат жени, които ги танцуват. Също така тези тренировки са полезни, защото тонизират тялото и подобряват стойката. Бързите движения на бедрата и раменете могат да се превърнат в страхотно кардио упражнения. Освен, че благодарение на бели денс дамите придобиват красиво коремче, те се сдобиват и допълнително самочувствие и сексапил. Според специалистите този вид танци олицетворява какво е да си жена. Той дава възможност на представителките на нежния пол да се свържат със своята вътрешна увереност, след което да я прехвърлят в леглото.

 

Секс – добре де, това не е тренировка, но все пак решихме, че има място в нашата класация. Факт е, че сексът е един от най-добрите и приятни начини дамите да горят калории, да се чувстват прекрасно и да преоткриват сексапила си. По време на секс тялото ни освобождава химични вещества, които ни карат да се чувстваме добре, твърдят специалистите. Сексът е перфектното упражнение, защото по време на акта настроението се подобрява значително, чувстваме се страхотно и започваме да излъчваме сексапил. 30 минути секс = 300 изгорени калории, а какъв по-приятен начин да се горят мазнини?

 

Красивото и стегнато тяло определено е фактор, който оказва влияние върху самочувствието на дамите. Колкото повече се харесва една жена, толкова по-уверена е и съответно излъчва повече сексапил. Сексапилът, който не се натрапва, а се излъчва в едни умерени и естетични граници, е нещо, което всяка представителка на нежния пол иска да притежава. За да бъдеш секси обаче не е достатъчно да си облечен и гримиран хубаво, трябва да се чувстваш добре в кожата си и да не страдаш от излишни комплекси.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия