Танц на пилон - страстният спорт

2015-09-09 17:02:00
Танц на пилон - страстният спорт
Снимка: Freedigitalphotos.net

В последно време танцуването на пилон се превърна в едни от най-предпочитаните спортове. Не само стриптизьорките и моделите го практикуват, пилонът предизвика истинска революция дори сред обикновените жени. Това е новата аеробика.

 

Танцуването на пилон представлява спортна дисциплина, която комбинира фитнеса с танца. Подходяща е за хора от всякакъв пол и възраст. Този спорт включва акробатика, пируети, трикове и комбинации, за да може танцьорите да придобият сила, гъвкавост и сигурност, за да могат да се задържат на пилона и да бъдат сигурни в себе си.

 

 

Въпреки че танцуването с пилон се въвежда през 1980 година в Англия като средство за забавление на клиенти в клубове и кабарета, днес се превръща в спорт, който се тренира редом с другите дисциплини в залите. С една интензивна тренировка от 90 минути ще стенеш всички мускули и ще заформиш перфектно тяло.

 

Онези, които практикуват този спорт считат тренировките за убийствени и напрегнати, но зареждащи и стягащи цялото тяло. Други причини, за тренираш танц на пилон е, защото изглежда много секси и те кара да се чувстваш добре. Експертите наричат този вид спорт като средство за изразяване на женствеността. Това е една от дисциплините, които тренирайки изважда на показ целия ти сексапил.

 

Освен стриптийз клубовете, танцът на пилон обзема и залите за танцуване. Въпреки че този спорт е много по-предпочитан от жените, броят на мъжете, които проявяват интерес нараства все повече и повече.

 

В Щатите този спорт вече постигна голям успех, но в Европа тепърва навлиза. В центъра на Мадрид вече съществува специално студио за танци на пилон.

 

Екипировката, която се изисква от треньорите е бюстие с късо клинче и цвички, въпреки че някои предпочитат да тренират боси и разбира се, хъс, енергия и добро настроение.

 

Препоръчваме ти да опиташ танцуването на пилон, защото освен спорт, това е едно ново впечатляващо изкуство. Този спорт освен, че ще извади целият ти сексапил и женственост на показ, но също така ще стегне тялото ти, ще изгори много калории и ще те накара да се забавляваш и подлудяваш мъжете. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия