Летните спортове, които ще те вкарат във форма

2015-08-11 16:59:00
Летните спортове, които ще те вкарат във форма
Снимка: iStock

През лятото времето е подходящо за най-различни спортни дейности, които не само ще ти създадат много приятни моменти, но и ще ти помогнат да се поддържаш във форма. Виж кои са спортните активности, които може да правиш през лятото, за да си в перфектен външен вид:

 

Плажен волейбол – не само, че ще се забавляваш в компанията на приятелите си, но и ще тренираш различни мускулни групи. Пясъкът е нестабилна повърхност, която ще задейства редица мускули, помагащи ти да запазиш баланс и да не паднеш.

 

 

Каякинг – може да си седнал, но въпреки това натоварваш доста мускулите на корема си. Най-голям ефект има върху горната част на тялото, но натоварването започва от корема.

 

Въртене на обръч – може това предложение да ти се стори малко детско, но определено е забавно и ще има ефект. Докато въртиш обръч ти тренираш коремните си мускули, гориш калории и повишаваш издръжливостта на сърдечно-съдовата система. Колкото по-тежък е обръчът, толкова по-голям ефект ще има.

 

Каране на ролери – докато караш ролери, хем ще изгаряш мазнини, хем ще натоварваш активно мускулите на корема, седалището и краката.

 

Каране на сърф – този спорт е малко скъп, но ще останеш доволен, ако успееш да си отделиш пари и да се запишеш на курсове. Докато се опитваш да се държиш изправен са сърфа, цялото ти тяло ще е натоварено и това определено ще се отрази благоприятно на външния ти вид.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия