Упражнения за стягане на бюста

2015-06-12 18:02:00
Упражнения за стягане на бюста
Снимка: freedigitalphotos.net

Бюстът е една от най-привлекателните части от женското тяло. Няма мъж, който да не харесва добре оформени женски гърди. Разбира се, всеки има различни предпочитания – някои мъже харесват по-надарени жени, други харесват дами с по-малки, но плътни гърди. Определено можем да обобщим, че е важно бюстът да е стегнат, тогава той наистина изглежда добре. Много момичета си мечтаят за силиконови импланти, защото смятат, че това е ключът към красивите гърди. Това не е вярно, защото много мъже признават, че силиконът не им харесва и предпочитат естественото. Затова е добре да се погрижиш за тялото си, като спортуваш. Ще ти предложим няколко упражнения за гърди, които ако правиш редовно, ще стегнеш бюста си.

 

 

Гирички над главата. Трябват ти гирички от килограм, максимум два, според това колко подготвена си физически. Не бива да са много тежки, защото няма да има ефект. Ако нямаш гирички, вземи две бутилки по 1.5 литра, ще ти свършат същата работа, но са по-неудобни за държане. Легни на пода/лежанката и изправи хубаво гърба. Трябва да дишаш равномерно. Идеята е да буташ с ръцете си нагоре, а лактите ти да са успоредни със зърната на гърдите. Направи няколко серии от по 10 пъти. Не бива да се напрягаш прекалено, защото това упражнение натоварва и ръцете.

 

Събери дланите си пред гърдите и ги обърни навътре в посока към тялото си. Лактите трябва да са навън, като пръстите сочат земята.  Трябва да се стремиш да вдигнеш ръцете си, колкото можеш по-високо, а след това да ги свалиш надолу към тялото. Направи това няколко пъти.

 

Седни удобно на дивана или в кресло. Опри ръцете си на облегалките и опитай да повдигнеш краката си напред, докато са опънати. Сгъни и ръцете си, като отпускаш бавно тялото си. Ръцете контролират движението. Трябва да повториш това упражнение на няколко серии по 5 пъти.

 

Лицева опора за жени. Това упражнение е смятано за типично момчешко и е трудно на жените. Но можеш да стегнеш гръдните си мускули с него. Добре знаеш каква е позицията на тялото за лицева опора. Но не заставай на пръстите на краката си, а на колене. Така е по-лесно и ще можеш да се справиш.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
tonybadams
преди 8 години

Нека да не забравяме и емоциите ,които са най-важни ,затова да се стегне бюста !


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия