Най-посещаваните фитнес канали в youtube

2015-05-12 18:41:00
Най-посещаваните фитнес канали в youtube
Снимка: freedigitalphotos.net

Kali Muscle. Каналът на Кали е посветен най-много на мотивацията и вдъхновението. Запазена марка на масивният и релефен американец е тренировката без екипировка и специални уреди. Известен е с това, че е прекарал известно време в специализирано заведение за хора, лишени от свобода, от което Кали не се смущава и разкрива как може да се изпълняват упражнения с подръчни материали.

 

Strength Camp. Създателят на канала – Elliot Hulse проповядва идеята да се превърнеш в най-добрата версия на себе си. Видео материалите му са насочени към правилното и чисто изпълняване на упражненията, за да се избегнат контузии и наранявания от по-неопитните, а и вече трениращи с не малък стаж в залата.

 

 

OfficialBarstarzz. Самопровъзгласилите се царе на упражненията със собствено тегло са създателите на този канал в youtube. Тяхното мото е „чиста мускулатура, вдъхновение и здрави тренировки”, а най-известният сред  участниците в клиповете безспорно е Ханибал – човекът, за когото собственото тегло е детска игра, а гравитацията сякаш при него има различни в сила закони.

 

Athlean-X. Джеф Кавалиър е създателят на този канал. Работил е като тренировъчен специалист и рехабилитатор в бейзболната лига на САЩ. Клиповете му са изпълнени с детайлни обяснения как и защо се случва или не нещата във вашите тренировки и как да повлияете на това.

 

CT Fletcher Motivation. Натъквали ли сте се скоро на някого, който да заповяда на мускулите ви да растат? CT Fletcher ще направи точно това. Освен видео уроци с правилното изпълнение на различни видове упражнения, той ще добави и огромна доза мотивация, така че да тренирате по-здраво и по-нахъсано. Известен е още като „най-силния мъж, за когото никога не сте чували”.

 

TwinMuscleWorkout. Кой не е чувал за „близнаците” в youtube фитнес средите? Освен видео уроци с правилното изпълнение на различни видове упражнения, които може да видите и в ред други фитнес канали Ходж братята добавят и влогърски привкус на своя собствен. Освен това, те се опитват да сведат сложни научни обосновки до лесноразбираеми обяснения.

 

Six Pack Shortcuts. Името на канала звучи като реклама и вероятно няма да бъдете далеч от истината, но не може да се отрече, че освен целта си да продава, създателят Майк Чанг е ъплоуднал и тонове видеоматериали как да се тренира в домашни условия с оскъдна или без никаква екипировка. Всеки има определени цели във фитнеса, а този канал е изцяло посветен на бързото достигане на видими плочки по корема.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия