България отива да победи отбора на Дания

2013-03-26 11:02:00
България отива да победи отбора на Дания
Снимка: Reuters

Селекционерът на футболните ни "лъвове" Любо Пенев обяви, че България излиза за победа срещу Дания. Световната квалификация е днес от 21.15 часа в Копенхаген.

 

"Мачът с Малта е история, отиваме в Дания за много сериозна битка, подготвени сме и съм напълно спокоен. Отиваме за победа. Сигурен съм, че отборът ще даде всичко от себе си", заяви Пенев на летище "София".

 

 

"Дания е много силен съперник. Винаги са ми харесвали футболистите на съперника, играят добре, не бързат да атакуват, опитват се да държат топката, солиден отбор в защита и нападение. Надявам се да се получи добър мач, ние отиваме за трите точки", добави Любо.

 

Селекционерът обяви, че Станислав Манолев е здрав и ще пътува с отбора. От групата отпада единствено Йордан Минев, който е наказан.

 

"Коментирахме, че за да останем в играта след тези два мача ни трябват поне четири точки. Засега имаме 3, но аз съм оптимист, максималист и вярвам в отбора. Ако не се получи, продължаваме с високо вдигната глава".

 

"Следя мачовете, знам точковия актив, но предпочитам да си гледам отбора и това, което ние трябва да свършим. Наясно съм с титулярния състав. Благодаря", завърши Пенев.

 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия