Намери новото си гадже във фитнес залата

2013-01-10 10:43:00
Намери новото си гадже във фитнес залата
Снимка: Dreamstime

Фитнесът е предназначен за тренировки, но това не пречи да се оглеждаш и за подходящата си половинка. Какво по-хубаво от това гаджето ти да тренира на същото място, на което и ти? Така двамата ще имате възможност да прекарвате повече време заедно.

 

Има жени, които отиват на фитнес, знаейки, че ще бъдат обект на мъжки интерес. Затова те обличат възможно най-секси дрешките за тренировки, които намерят и отиват, както да извайват тяло, така и да привличат вниманието на представителите на срещуположния пол.

 

Мъжете също привличат вниманието на дамите със своите добре оформени тела и желание за тренировки. Трудно ли е да свалиш бъдещата си половинка във фитнес залата?

 

Много е важно да тренираш правилно. Това се отнася поне за представителите на силния пол. Жените винаги могат да поискат помощ от мъжа, по когото си падат и по този начин да завържат разговор. Мъжете обаче трябва да правят правилно упражненията и да помагат на своята възлюбена, ако забележат, че има нужда от помощ.

 

Снимка: Dreamstime

 

Не отивайте на фитнес с нагласата, че ще си намерите ново гадже, защото това ще си проличи отдалеч и веднага ще станете отблъскващи за околните. Все пак фитнесът е място за тренировки, а не за свалки. Разбира се, не пречи именно там да се запознаеш с бъдещето си гадже, но идеята е да отиваш там с нагласата да тренираш, а не да оглеждаш околните.

 

Хубаво е човек да общува с околните. Разбира се, това не означава да бъде досаден и да разказва живота си на непознати, които определено не се интересуват от него. Просто се поздравявайте с хората, с които често ходите на фитнес по едно и също време. Жените се притесняват от напълно непознати мъже и биха били по-спокойни да се запознаят с човек, който е познат на останалите във фитнеса, поне по физиономия.

 

 

Когато човек иска да свали някого, много е важно да има самочувствие. Затова не се притеснявай, ако около теб има по-мускулести мъже или по-слаби жени. Всеки има различен вкус, затова в никакъв случай не се подценявай, защото тогава 100% няма да имаш шанс да го/я свалиш.

 

Като цяло във фитнеса има два типа жени – бъбривки и мълчаливки. Вторите са доста трудни за заговаряне и те обикновено са в залата единствено и само, за да тренират. Най-често си носят mp3 player, за да слушат музика и да избягват досадните мъже наоколо.

Бъбривките, обаче, ходят на фитнес, както за да тренират, така и за да се запознават с нови хора. Тези жени са лесни за заговаряне и видимо се радват на мъжкото внимание.

 

Ако видите, че човекът, по когото си падате, не отвръща на вашия интерес, оттеглете се достойно. Не бъдете досадни и не се ядосвайте, че не са ви харесали. Все пак всеки си има вкус, а и той/тя може да има сериозна половинка и да не иска да флиртува с никого. Уважавайте чуждото желание и мнение.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Canis_Dirus
преди 11 години

LOL, fagDO YOU EVEN LIFT?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия