Добра идея ли е да ходите заедно на фитнес? Според мъжете - не

2012-10-24 12:16:00
Добра идея ли е да ходите заедно на фитнес? Според мъжете - не
Снимка: Dreamstime

Всички мъже си падат по жени със стегнати, гъвкави и добре изглеждащи тела. Когато двама души полагат усилия за външния си вид, какво пречи да ходят заедно на фитнес? За жените това е добра идея, защото така ще прекарват повече време с любимия си, но голяма част от мъжете не искат да спортуват заедно с половинката си. Вижте какви причини изтъкват представителите на силния пол:

 

 

Момичетата не слушат, а правят каквото си искат

Повечето представителки на нежния пол не обичат да получават съвети и когато един мъж започне да й дава елементарни насоки как да спортува, въпрос на време е да й омръзне да слуша. Напълно възможно е да започне да оспорва всеки съвет, даден от любимия и да не смогва на темпото му. Това може да доведе до забавяне и мъжът да не успее да си направи качествено тренировката. А все пак той е отишъл там, за да тренира, а не, за да дава съвети и да спори.

 

Мъжете имат нужда от малко време с приятелите си

Всеки човек има нужда от лично пространство. Мъжете намират време да се видят с част от своите приятели именно във фитнес залата. Оставете го да бъде с дружките си, да си говорят глупости, да обсъждат жени, да коментират последните футболни мачове и т.н. Някои мъже не искат дори мъжка компания във фитнеса, просто имат нужда да останат насаме със себе си.

 

Представителите на силния пол не искат да виждат половинката си в най-лошата й форма

Някои мъже се възбуждат от потни и спортуващи дами, но има и такива, които предпочитат да ги виждат гримирани, с прически, добре облечени и с усмивки. Във фитнеса тези неща липсват – тя е кисела, потна, без грим, с рошава коса и издава звуци, каквито не издава, дори по време на секс.

 

Понякога мъжете искат да ... позяпат мацките

Във фитнес залите има доста момичета, които отиват там, за да поддържат формата си. По-пълните дами предпочитат да посещават изцяло женските фитнес зали, докато стегнатите момичета нямат нищо против да бъдат наблюдавани, докато правят упражненията си. В крайна сметка това не е изневяра, а всеки мъж знае, че ако си позволи да погледне към някое красиво момиче в присъствието на своята приятелка, ще си навлезе грандиозен /и напълно излишен/ скандал.

 

Снимка: Dreamstime

 

Жените също заглеждат останалите ... жени

Но не, защото им се любуват, а защото се сравняват с тях. И се започва с безкрайните въпроси „Тази мацка по-стегнато тяло ли има от моето?“, „Според теб по-хубава ли е от мен?“, „Ако не ме познаваше и ни видиш заедно, коя от нас би избрал?“ и т.н. Такива въпроси определено са в състояние да развалят настроението на мъжа, който е отишъл да спортува, а не да коментира външния вид на приятелката си и да я убеждава, че е перфектна.

 

Жените умеят да разсейват

Ако досега тя никога не е ходила на фитнес, напълно нормално е да има хиляди въпроси и постоянно да те вика да й помагаш с упражненията. На някои мъже това им доставя удоволствие, но други се разсейват и не могат да обърнат внимание на собствената си тренировка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FuCKkK13
преди 11 години

''Представителите на силния пол не искат да виждат половинката си в най-лошата й форма'' ако живеят заедно или са от дълго заедно едва ли винаги си виждат половинката като излязла от списание...

PinkPan7her
преди 11 години

"Оставете го да бъде с дружките си, да си говорят глупости, да обсъждат жени, да коментират последните футболни мачове"Последно на фитнес или на бира отива?Щото ако доводът е, че жената пречи на качествената тренировка... то как разговорите за глупости не пречат?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия