Виж как да свалиш "паласките" и да влезеш в мечтаните дънки

2012-08-16 09:29:00
Виж как да свалиш
Снимка: sxc.hu

Отиваш в магазина, харесваш си едни секси skinny дънки, обуваш ги и ... хоп, не ти стават. В такива моменти започваш да си мислиш глупости от рода - „Знаех си, че съм дебела“, „Явно дупето ми е доста голямо“ и т.н. Вместо да се ядосваш напразно, направи нещо по въпроса, ако наистина имаш нужда да свалиш някой друг килограм в тази област.

 

 

Виж няколко упражнения, които ще ти помогнат да обуеш мечтаните дънки:

 

Упражнения №1

Застани в клек и разтвори леко краката. Вземи в ръцете си гири (сама прецени колко тежки да бъдат) и ги вдигни пред тялото си, като се стараеш да не сгъваш лактите. След това ги върни в изходна позиция. Направи 20 повторения.

 

Упражнение №2

Застани на четири крака. Хвани с лявата си ръка една гира. Повдигне десния си крак назад, а лявата ръка настрани, за да имаш баланс. Върни в изходна позиция. Направи 20 повторения, след това направи още 20 с дясната ръка и левия крак.

 

Упражнение №3

Застани в изправено положение и дръж в ръцете си гирите. Изнеси левия крак леко напред. След това сгъни десния и приклекни леко към пода. В същото време сгъни ръцете в лактите, така че гирите да се намират на нивото на челото ти. Върни се в изходна позиция. Направи 20 повторения, след това смени ръцете и краката и направи още 20.

 

Упражнение №4

Застани със събрани крака и постави ръцете си отстрани на тялото, като държите в тях и гирите си. Наклони се леко напред и вдигни левия си крак, като ръцете сочат надолу. След като успееш да балансираш, вдигни ръцете си на височината на раменете, задръж 5 секунди и върни в изходно положение. Направи 6 повторения и след това още 6, но с десния крак.

 

Снимка: Dreamstime

 

Нормално е при някои упражнения да ти е трудно да се задържиш. Но, ако тренираш усърдно, с времето ще ти става все по-лесно. За да може човек да балансира, той трябва да има здрави мускулни влакна, защото те са тези, които го задържат. В началото може да започнеш с по-леки гири и с времето да увеличиш тежестта.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 11 години

или просто прави по 60 клякания на ден..


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия