Как да стопим "любовните дръжки" ?

2012-07-04 12:48:00
Как да стопим
Снимка: Reuters

Все повече момичета се оплакват, че имат паласки или така наречените „любовни дръжки“. Те се намират по протежението на бедрата и около кръста. Трудно е човек да се отърве от тях, защото тялото складира мазнините именно там. За да премахнете досадните паласки, трябва да се подложите на хранителен режим и да правите упражнения, предназначени за тази област. Вижте някои от тях:

 

Упражнение №1

Легнете настрани, поставете дланите си на тила. Нека единият лакът сочи тавана, а другият да е напред. Хълбокът също трябва да е нагоре, свийте коленете си и ги поставете напред. Тялото се повдига настрани, като се стараете да не усуквате раменете. Горният лакът трябва да се намира на линията на хълбока. Повторете упражнението 20-25 пъти.

 

 

Упражнение №2

Останете легнали настрани, като се подпирате на единия лакът. Изпънете краката и ги поставете под ъгъл леко напред спрямо тялото. Повдигнете краката на не много голямо разстояние от пода и леко пружинирайте. Повторете упражнението 15-20 пъти.

 

Упражнение №3

Все още сте легнали странично, като този път тялото трябва да е изпънато в една линия, лакътят на долната ръка да е под рамото, а горната да е на пода, поставена пред тялото. С помощта на горната ръка повдигнете хълбока си от земята и задръжте така поне няколко секунди. Повторете упражнението 4-5 пъти за всяка страна.

 

Освен с такива упражнение, може да премахнете „любовните дръжки“, като тичате, карате колело или си правите походи из планината. Фитнес инструкторите препоръчват 30 минути умерено кардио на ден в продължение на 5 дни или 20 минути интензивно кардио на ден в продължение на 3 дни и така всяка седмица.

 

Правете упражнения с тежести. По този начин значително ще подобрите метаболизма си и ще тонизирате цялото тяло.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия