Валери Божинов тренира с тима на ЦСКА

2012-07-16 14:16:00
Валери Божинов тренира с тима на ЦСКА
Снимка: Reuters

Българският стрелец Валери Божинов в момента се подготвя с отбора на ЦСКА, след като натоварената програма на Левски преди мача на тима от Лига Европа не позволява националът да тренира с тима от "Герена".

 

Божинов очаква в следващите дни да научи къде ще продължи кариерата му, като най-вероятно това ще стане в Германия или Италия.

 

"Попитах Иво Тонев и Илиан Илиев дали мога да тренирам с Левски, но те имат много важен мач в четвъртък и евентуално след това мога да се готвя с тях", каза Божинов пред "Дарик".

 

 

"Обадих се и на Стойчо Младенов, който ми каза, че няма проблеми да тренирам с ЦСКА, и поддържам форма с тях. За мен е важно да поддържам игрова форма."

 

"Както миналия път Левски ме прие, този път е ЦСКА. Пожелавам на всички български отбори да се представят на ниво в евротурнирите и дай Боже да влязат в групите, което ще е голям плюс."

 

"Добре съм, най-важното е здравето - добре съм, нямам проблеми. Все още нямам отбор, но с това се занимава моят мениджър. Единственото, което се иска от мен, е да поддържам форма, това го правя всеки ден от 20 юни. Сигурен съм, че тази седмица ще има яснота, имам нужда да играя."

 

"Германия, Италия, оттам има най-много интерес. Но нищо не е на 100% сигурно, всичко е в процес на преговори. Надявам се в следващите дни да се разбера с някой клуб. Единственото, което зависи от мен е да тренирам, за да мога да вляза после директно в подготовката."

 

"Имаше запитвания и от Турция и Русия но моето желание е да продължа да се развивам в Западна Европа. И Турция, и Русия са големи държави, с големи отбори, от финансова гледна точка се дават много пари, но на този етап прецених, ако има възможност да продължа кариерата си на Запад", завърши изказването си Божинов.

 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия