Валери Божинов едва смогва на сексуалния апетит на Николета Лозанова

Историите около Валери Божинов и новата му половинка Николета Лозанова не стихват. Наскоро футболистът на "Парма" сподели, че има желание да мине под венчилото с любимата си и че в нея открива всичко, което досега е търсел в една жена. Вале

2011-03-29 15:02:22
Валери Божинов едва смогва на сексуалния апетит на Николета Лозанова
Историите около Валери Божинов и новата му половинка Николета Лозанова не стихват. Наскоро футболистът на "Парма" сподели, че има желание да мине под венчилото с любимата си и че в нея открива всичко, което досега е търсел в една жена. Валери е много щастлив, че Николета поддържа дома им чист и че е ненаситна в леглото.

Красивата брюнетка все още не е готова да стане майки, а и няма желание да забременее, преди да стане официално г-жа Божинова.

Преди време, още докато Валери и Алисия бяха заедно, се появиха слухове, че футболистът е изневерил на поп-фолк певицата. Случката в "Царско село", когато Христина и Алисия са хванали "на калъп" Благой Георгиев и Валери Божинов, се оказа истина. Футболистът на "Парма" си призна, че преди доста е изневерявал на съпругата си, но в момента няма такава необходимост, защото Николета му дава всичко, от което има нужда.

Интересното при Николета Лозанова е, че преди да се влюби във Валери Божинов, тя все още обича вратаря Ники Михайлов. Дори настоящата й половинка я съветва да се сдобрят, ако наистина го обича толкова много. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия