Какви грешки допускат дамите във фитнес залата?

2012-07-12 15:21:00
Какви грешки допускат дамите във фитнес залата?
Снимка: Dreamstime

Според някои хора фитнесът не е подходящо място за представителките на нежния пол. Там има доста уреди, които правят мускули, а дамите не целят това. Но фитнес залата може да се окаже полезна, ако жените знаят как да тренират правилно и в огледалото вместо големи бицепси видят привлекателно и стегнато тяло.

 

Някои дами пък натоварват не тези мускули, които трябва. Те тренират на тренажора за гръб, мислейки си, че по този начин тренират ръцете си.

 

 

Друга често срещана грешка е обикалянето по фитнес уредите и правенето на една серия на упражнение. За да има ефект, при всяко посещение трябва да се тренират определени мускули и да се правят няколко повторения.

 

Ако искате секси релефно тяло, то правете нещата като хората.

 

Препоръчително е първите няколко пъти да имате инструктор, който да ви покаже някои упражнения и да ви стимулира. Като видите резултати, вие вече сами ще тренирате усърдно.

 

Хубаво е тренировката ви да бъде микс от упражнения за сила и издръжливост и такива за гъвкавост и координация.

 

Красивото тяло не е нещо, с което се раждаш, това е нещо, което сам моделираш. Има много слаби момичета, но колко от тях всъщност имат секси извивки и са стегнати? Сигурно сте се нагледали на кльощави девойки с изпъкнали коремчета. Това е защото не тренират, понеже са слаби и смятат, че не е нужно.

 

Но едно тяло е красиво, когато е стегнато и има лек релеф. А това става с тренировки и правилен хранителен режим.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
bliznachki
преди 11 години

mnogo pravilno.... az sam momi4e na 16 sam i vsa6nost sam mnogo slaba, horata dori smqtat 4e sam prekaleno slaba . Poneje spazvah dieti bez da sportuvam i otslabnah dosta no ne samo masna takan a i muskoli. to4no zatova zapo4nah s fitnesa. sega celta mi e da ka4a aktivno teglo... hapvam pove4ko no polezna hrana : hlqb qica meso riba mlqko oriz...,treniram prez den razli4na grupa muskoli i moga da kaja 4e ot edna godina seriozno sportuvane ima ogromen napredak, predi bqh slaba- koja i kosti, sega se haresvam monogo pove4e stegnah korem4eto dupeto i pozaqknah grab4eto krakata i racete , 4ustvam se mnogo po dobre i po silna. taka 4e moga samo da vi posavetvam momi4eta : fitnesa ne e samo za mom4eta, no zadaljitelno si vzemete parviq pat instruktor da vi napravi edna programa i da vi obqsni vsi4ko kato horata.

Zero76
преди 11 години

"Ако искате секси релефно тяло, то правете нещата като ХОРАТА." :D

BadAss
преди 11 години

"Те тренират на тренажора за гръб, мислейки си, че по този начин тренират ръцете си." ахахахахха х хаха хахахах е не ахахах


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия