Билетът за двубоя Реал Мадрид - Байерн Мюнхен достигна 1 000 евро

2012-04-24 12:31:00
Билетът за двубоя Реал Мадрид - Байерн Мюнхен достигна 1 000 евро
Снимка: Reuters

Феновете на Реал Мадрид и Байерн Мюнхен трябва да дадат около 1 000 евро, за да се сдобият с билета за мача, съобщиха столичните медии.

 

Мачът е утре вечер, а интересът е голям, понеже Реал ще излезе вдъхновен от победата си над Барселона и ще направи всичко възможно, за да заличи пасива си от 1:2 в първата среща.

 

 

Билетите, които бяха пуснати в редовна продажба, свършиха за часове. Цената им варираше от 60 до 325 евро. С наближаването на двубоя цената на черно обаче непрекъснато се увеличава, като в деня на срещата утре се очаква да мине 1000 евро.

 

Феновете на Реал на няколко пъти бяха призовани от звездите на тима да подкрепят състава с всички сили и явно имат намерение да създадат незабравима атмосфера по трибуните.

 

Победата на “Камп Ноу” в събота върна надеждите у запалянковците, които се надяват тимът да постигне знаменит дубъл, като спечели и Шампионската лига и се върне на върха в Европа след 10 години. За целта обаче Байерн трябва да бъде преодолян, но каквото и да се случи е сигурно, че стадионът ще се пука по шевовете.

 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия