Сър Алекс Фъргюсън призна, че Барселона са най-добрите

Треньорът на Манчестър Юнайтед прие с достойнство загубата на отбора му от Барселона. Вчера каталунците надиграха "червените дяволи" и мачът завърши с 3:1 е донесе 4-та европейска титла на испанците. Първите 15 минути мачът се развиваше

2011-05-29 14:56:27
Сър Алекс Фъргюсън призна, че Барселона са най-добрите
Треньорът на Манчестър Юнайтед прие с достойнство загубата на отбора му от Барселона. Вчера каталунците надиграха "червените дяволи" и мачът завърши с 3:1 е донесе 4-та европейска титла на испанците.

Първите 15 минути мачът се развиваше в полза на англичаните, които пресираха противника, но така и не успяха да си подсигурят добри положения към вратата на Барселона. Футболистите на Барселона се съсредоточиха и дадоха всичко от себе си, като започнаха да правят много добри разигравания, които доведоха отбора до победата.

Сър Алекс Фъргюсън призна, че победата на Барселона е напълно заслужена. Факт е, че те надиграха Манчестър Юнайтед, в момента Барселона е в най-силния си период и това си пролича вчера. "Червените дяволи" са добър европейски отбор, но в момента явно испанците са по-силни и не е срамно за Манчестър, че не са успели да ги победят. И въпреки това Фъргюсън е разочарован, че отборът му е на второ място, защото този сезон бе силен за тях и е очаквал повече от отбора си.

Дали вече не съжалява, че изключи Димитър Бербатов от групата за мача? Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия