Днес в 19.19 часа България ще покаже подкрепа си към Стилиян Петров

2012-04-19 15:32:00
Днес в 19.19 часа България ще покаже подкрепа си към Стилиян Петров
Цяла България се моли за Стенли! Снимка: Reuters

Днес (19 април) в 19.19 минути на трибуните на националния стадион „Васил Левски“ всички фенове на Стилиян Петров ще покажат своята подкрепа.

 

В края на месец март стана ясно, че капитанът на Астън Вила Стилиян Петров е болен от левкемия. Страшната диагноза му бе поставена от доктор Йън Макгинес, като резултатите били потвърдени от експерти по хематология. Левкемията е рак на белите кръвни клетки. Симптомите са умора, задух, пребледняване, задух и податливост към инфекции. Острата левкемия прогресира бързо, тя е агресивно заболяване и изисква незабавно лечение.

 

 

Няколко дни по-късно в интернет се създадоха много страници и групи, подкрепящи българския национал. Хората събраха пари, за да му помогнат, но футболистът реши да ги дари на други, които се нуждаят от тях повече от него.

 

Стилиян Петров е роден на 5 юли 1979 година в Монтана. На 17-годишна възраст талантът му е видят от Димитър Пенев и през 1997 година става шампион заедно с ЦСКА. Две години по-късно талантливият футболист е продаден на Селтик срещу 2 000 000 паунда, където играе 7 години и вкарва 55 гола в 228 шампионатни мача.

 

През 2006 година той подписва договор с Астън Вила и става капитан на тима две години по-късно.

 

Екипът на Teenproblem.net пожелава скорошно оздравяване на българския национал Стилиян Петров! Цяла България се моли за неговото възстановяване!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lilanda
преди 12 години

Цяла България е с теб,Стенли!Стискаме палци да се оправиш.. :))

DS
преди 12 години

Lucho!Винаги ще се намери някой, който да се изкаше неподготвен!Когато има няква кауза, идея, мероприятие за сплотяване на нацията, всички са като мишки по дупките, а после се оплакват за скапания си живот! ЕГОИСТИ!Ясно е че не е единствения болен! (за жалост има много хора с тази диагноза)Стенли, скорошно оздравяване!

AstroGirl
преди 12 години

На всички болни трябва да се помага! Пожелавам му да оздравее...... :(

Lucho
преди 12 години

С.П. не е единственият, на когото трябва да се помага. Спрете да агитирате нацията и да я занимавате с глупости.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия