Футболистът Стилиян Петров е болен от левкемия !

Българският футболист Стилиян Петров е болен от остра левкемия, съобщи BTV, позовавайки се на информация от сайта на Астън Вила. На 24 март (събота) капитанът на Бирмингам развил треска по време на ма

2012-03-30 21:37:00
Футболистът Стилиян Петров е болен от левкемия !
Цяла България се моли за Стилиян Петров. Снимка: Reuters

Българският футболист Стилиян Петров е болен от остра левкемия, съобщи BTV, позовавайки се на информация от сайта на Астън Вила. На 24 март (събота) капитанът на Бирмингам развил треска по време на мача срещу Арсенал.

 


 

Той бил подложен на медицински тестове и днес диагнозата му била официално потвърдена. След няколко дни ще станат напълно ясни подробностите около здравословното му състояние.

 

Ръководството и отборът на Астън Вила очакват информация за Стилиян Петров от семейството му. Детайли около състоянието му ще бъдат обявени в най-скоро време. За момента най-важното е футболистът да не бъде разпитват от журналисти и да остане заедно със семейството си в такъв тежък момент. Всички се молят за него и се надяват, че ще има щастлива развръзка на случващото се.

 


В България всички стискат палци и се молят за Стилиян Петров!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
AstroGirl
преди 12 години

ще се оправи :)

arsenalllbaby
преди 12 години

... Изследванията са показали, че страда от левкемия, не е сигурно дали е остра !!! Освен това "капитанът на Бирмингам" ? Капитан е на Астън Вила вече колко години, Бирмингам е друг отбор.. Както и да е...Всички се молим за Стилиян, дано пребори болестта... Всички сме с него !


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия