5 чифта обувки, задължителни в гардероба на една модерна тийнейджърка

2022-11-22 12:15:00
5 чифта обувки, задължителни в гардероба на една модерна тийнейджърка
Снимка: ПР

Независимо от възрастта на едно момиче, красивите обувки са любов, емоция, която учестява пулса и по неписан закон един чифт никога не е достатъчен. Различните сезони се познават по обувките, а тенденциите се диктуват от трендсетърките. За това фешън радара на инстаграм фийда ни засече 5 от най-актуалните дамски обувки, които всяка една модна тийнеджърка трябва да притежава. Кои модели са вайръл, с които да се откроите и къде да ги намерите? Подробна информация ще откриете в материала.

5 чифта дамски обувки, които всяка фешъниста трябва да притежава

Представяме ви 5 чифта дамски обувки, превърнали се в тотален must have в гардероба на всяка една модерна тийнейджърка. Ето ги и най-актуалните модели:

Боти до глезена: Любими са на всички инстаграм инфлуенсърки, блогърки и фешънистки, особено  ботите тип „челси” с отличителната си подметка и ток височина до глезена. Ако искате да сте в синхрон с тенденциите,  те са един от най-популярните модели за сезона и са задължителни в гардеробния ансамбъл.  Относно цветовете, заложете на бежово или кафяво. Това ви гарантира истински успех в построяването на модерна визия.

Лоуфъри: Това са онези обувки с граферно ходило или равна подметка. Любими са на всички инфлуенсърки и са must have в изграждането на класически аутфити. Освен, че са изключително актуални, тези обувки са перфектни за преходните сезони, вписват се идеално в спортно-елегантния градски стил, придавайки увереност и самочувствие на своята притежателка.

Сникърси: Гардероб на тийнейджърка без сникърси е като танц без музика. Те са абсолютно задължителни не само заради високия комфорт, който предлагат, но и защото са идеално допълнение към всяка визия – от дънки и тишърти, до рокли и костюми. Дали ще изберете дамски сникърси или класически високи или ниски кецове, тези обувки са перфектни за ежедневния стил.

Балеринки: Благодарение на своята универсалност и практичност, балеринките отново извоюваха своето място в сърцата на момичетата с по-нежен стил. Тези обувки подчерават женствеността, красивите глезени и са изключително удобни.

Високи токчета: Няма как да не помислим за петък вечерите и уникалните партита. Всяка пораснала тийнеджърка трябва да притежава поне един чифт обувки на висок ток, с които да изпъкне.

Знаем къде са най-актуалните дамски модели

Ако се чудите къде са най-актуалните модели дамски обувки в синхрон с последните модни тенденции, които всяка модерна тийнейджърка трябва да притежава, имаме добра новина за вас – знаем къде са! В CCC, разбира се, където ви очаква богато разнообразие от модели на популярни брандове, сред които със сигурност ще откриете вашия модел. Може да се сдобиете с перфектния чифт, както от онлайн сайта им, така и от физическите им магазини. В България полския лидер има 17 обекта, а  от онлайн каталога им имате възможност да избират от широк спектър обувки за всеки сезон и повод. В продуктовия асортимент от предложения може да намерите от всекидневни или спортни обувки до елегантни кожени обувки с подпис на най-добрите марки, като любимите на всички тийнеджърки Puma, Adidas, New Balance, Fila, Sprandi, Togoshi, Jenny Fairy, DeeZee, Quazi и още много, много други. Винаги бъдете актуални с най-доброто от света на обувките с предложенията на CCC.

Автор: TeenProblem

КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия