Как да го открием: Вдъхновение за пролетен парфюм

Най-добрите варианти за сезона

2022-03-15 10:30:00
Как да го открием: Вдъхновение за пролетен парфюм
Снимка: Alena Yanovich from Pexels

Ароматният почерк на всяка жена, парфюмът, е нещо, без което не можем. Процесът от избиране на перфектния аромат, през самочувствието, което ни носи, до запечатване на спомени с познати нотки – всичко това носи незаменимо удоволствие от козметичния продукт. 

 

Със смяната на сезоните, така както сменяме дебелите дрехи с по-тънки такива, козметичният ни несесер също преминава през промяна.

 

Зимата предпочитаме по-сладникави аромати, които внасят топлина в студените дни, а с началото на пролетните температури и все по-яркото слънце, залагаме на свежи и леки нотки, в тоналност със сезона.

 

Да открием вдъхновение и перфектния пролетен парфюм съвсем не е трудна задача, особено ако имаме добър ориентир.

 

Днес ще ви представим топ 3 предложения, които заслужават да бъдат превърнати в иконичния ви ароматен почерк и гарантират, че няма да останете незабелязани тази пролет.

 

1. Класиката

 

Всяка жена има поне един парфюм, който за нея е абсолютна класика. Ако пролетта можеше да говори, щеше да избере Alien на Mugler. Това е един от ароматите, който не може да бъде сбъркан от никого – запечатал се и доказан във времето като абсолютен хит, този парфюм се характеризира с култов, ориенталски дървесен аромат. Ако искате да отбележите началото на пролетните дни подобаващо – това е най-добрият начин.

 

2. Любимият цвят

 

Една от първите асоциации, когато си помислим за пролетта, е цветен букет. Сезонът е характерен с огромното изобилие на всякакви видове нежни цветя, а най-лесният начин да им се наслаждаваме всеки ден е чрез ароматът им в парфюм. Montblanc Signature е олицетворение именно на този свеж букет – парфюмът е създаден с връхни нотки на клементина и цветно сърце от нежна магнолия, божур и иланг-иланг. Сред базовите нотки откриваме ориенталска ванилия и спокойно можем да кажем, че ако търсите свеж аромат, който да бъде вашият пролетен парфюм, то това е перфектният избор.

 

3. Пролет в плодове и топлина

 

Говорейки за цветя, не можем да подминем и другия аромат, който ни напомня за пролетта – този на свежи плодове. Именно това вдъхновение идва при създаването на другото наше предложение за пролетен парфюм - BOSS The Scent Le Parfum. Нотки на мандарина, цвят на праскова, портокалов цвят, какао и ванилия се съчетават, за да изпратят зимните дни и да отпразнуват с аромат идването на топлината. Ако предпочитате една идея по-сладките, но въпреки това свежи аромати, то BOSS The Scent Le Parfum е вашият пролетен парфюм.

Автор: TeenProblem

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия