Над 600 кучета са вече в българската платформа за любимци и стопани - Doglar

2015-12-17 14:22:00
Над 600 кучета са вече в българската платформа за любимци и стопани - Doglar

Само 24 часа след като приложението официално е достъпно за потребители на iOS устройства в App Store, българската платформа за кучета и техните стопани вече има над 600 регистрирани домашни кучета. С помощта на Doglar и на база различни критерии потребителите имат възможност да откриват както компания за ежедневните разходки в своя район, така и половинка за питомеца си. Doglar дава заявка да инициира и участва активно в социални активности, с които да помогне разрешаването на най-наболелите проблеми на хората, които отглеждат кучета в градска среда.

 

"Ако ние можем да присъстваме в социалните мрежи, защо и кучетата ни да не могат? Doglar е платформа, в която да "полаем" заедно по всякакви кучешки въпроси. Doglar свързва стопаните и е запазена територия, в която любимците са истинските звезди със своите най-симпатични снимки, остроумни описания на характера, любими места за разходка и други. Мисията на Doglar се събира в няколко думи - щастливи кучета и щастливи стопани", споделят създателите на приложението.

 

Зад "кучешката" платформа, създадена изцяло от роден екип, стоят Павлина Дешева, вицепрезидент на организацията, която подкрепя местни стартъпи Start It Smart, журналистът Биляна Славейкова и софтуерното студио DigiМark, което поема техническата разработка на проекта.

 

Към този момент приложението е достъпно само за iOS потребители като в следващите месеци се очаква появата и на неговата Android версия. Ранна покана за нея може да вземете тук: http://doglar.me

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия