Четирите най-добри приложения за тичане

2015-10-06 13:30:00
Четирите най-добри приложения за тичане
Снимка: YouTube

Тичането може да бъде самотно занимание, затова е хубаво да имаш някои готини приложения за тичане на смартфона си. Ние сме избрали четири, които смятаме, че си струват:

 

Zombies, Run!

 

Това приложение със сигурност ще успее да превърне обикновеното тичане в игра за оцеляване. То е подходящо за хора, които трудно се мотивират да тичат и често се отказват по средата на тренировката. Когато пуснеш апликацията, ще попаднеш в ситуация, в която градът ти е нападнат от зомбита и за да се спасиш, трябва да тичаш бързо и да намериш помощ. По пътя ще събираш точки и ще получаваш най-различни награди. И докато се усетиш, ще си изминал желаното разстояние. Хубавото е, че на другия ден не започваш отначало, а играта продължава.

 

 

Nike+ Running

 

С помощта на това приложение може да си поставиш определени цели и да отбелязваш напредъка си като изминато разстояние, скорост, изгорени калории и т.н. Също така имаш възможност да следиш местоположението си на картата или напредъка си по предварително избран маршрут. Също така Nike+ Running ще ти помогне да си намериш мотивиращи и надъхващи песни, които да слушаш, докато тичаш.

 

RunKeeper

 

Апликацията има опция за бягане, вървене и колоездене и дава възможност на потребителите за следене на показатели като дистанция, време и местоположение. Също така приложението дава възможност да си следиш развитието и съхранява архиви с предишни тренировки и постижения. С RunKeeper лесно можеш да правиш снимки, докато тичаш и да ги споделяш в социалните мрежи.

 

Smart Runner

 

Тази апликация е подходяща както за напреднали, така и за начинаещи. Тя дава възможност да се избира между няколко вида бягане – спринт, джогинг или тичане с изкачване. Всеки сам избира нивото на трудност и продължителността. Има и специални тренировки, които включват програми с редуване на бързо и бавно бягане на определени интервали.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия