Няколко проблема, които само любителите на селфитата ще разберат

2015-08-10 18:19:00
Няколко проблема, които само любителите на селфитата ще разберат
Снимка: freedigitalphotos.net

Много е модерно да си правиш селфита и да ги споделяш в социалните мрежи. Някои хора прекарват доста време в правенето и споделянето на перфектното селфи, а това ги забавлява. Селфи манията е факт, тя изключително бързо се разпространи сред младите хора, както сред известните личности. Но кои са проблемите, с които се сблъсква всяка любителка на селфитата?

 

Правиш си групово селфи с приятелите. Това е чудесна идея, а снимката ще ви остане мил спомен от прекрасното преживяване. Разбира се, правите няколко селфита, за да изберете най-доброто, което да запазите. Но се оказва, че всички харесват селфито, на което ти не изглеждаш добре. Предлагаш да изберете друго или да си направите още, но те вече са решили, че ще споделят точно това, на което изглеждаш зле.

 

Не можеш да присъстваш на нито едно важно събитие, без да си направиш селфи. В един момент не разбираш как се е получило, но имаш традиция да си правиш селфи на почти всяко място, където ходиш. Може да е концерт, гала вечер или просто рожден ден на скъп приятел. Ти винаги имаш по няколко селфита от мястото на събитието.

 

В смартфона си имаш над 300 селфита. Трудно е да избереш къде се харесваш най-много. Направо ти се струва невъзможно да избереш само едно селфи, постоянно правиш нови и се оказва, че си натрупала 300 селфита. Само така можеш да избереш най-добрата снимка.

 

 

Правиш си селфи, но изведнъж някой те вижда. Това не само е стряскащо, но винаги те гледат странно. Без значение дали си в мола, в парка или на друго обществено място, хората те гледат като извънземно. Така и не разбираш какво им пречи твоето селфи.

 

Когато изборът е много труден, просто споделяш две снимки. Направила си 300 селфита, които си разгледала, оценила и си изтрила излишните. Накрая с много мъка си свела избора до 2 снимки, но не можеш да решиш коя да споделиш. Затова решаваш да направиш колаж и да споделиш и двете.

 

Успяваш да отегчиш дори домашния си любимец. В последно време не си поствала никакво готино селфи, затова решаваш да споделиш снимка със сладкото животинче, което отглеждаш. Без значение дали е куче, коте или нещо друго, искаш да се снимаш с него. Правиш куп селфита, но на него определено му писва и се изплъзва от прегръдките ти.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия