Класация на 10-те най-добри спортни приложения

2015-07-13 13:59:00
Класация на 10-те най-добри спортни приложения
Снимка: Dreamstime

Всеки човек е наясно колко е важно да води здравословен начин на живот, за да изглежда и да се чувства добре. В днешно време от голяма полза могат да бъдат апликациите за смартфони, които да следят за калориите, които приемаме, както и за физическата активност, която извършваме.

 

Виж кои са 10-те най-добри спортни приложения, които може да си свалиш напълно безплатно:

 

iTMP Technology DigifitCardio – няма значение какво обичаш да правиш, за да поддържаш фигурата си – дали да тичаш, дали да правиш упражнения или да караш колело, това приложение ще измери и анализира физическата ти активност и ще ти покаже твоето развитие.

 

Microsoft Health – за да даде максимално добри резултати, апликацията трябва да се използва заедно с фитнес гривната Microsoft Band. Програмата е изключително лесна за използване и ще ти помогне да се поддържаш в добра физическа форма.

 

 

Jawbone UP - благодарение на тази програма ще успееш да научиш повече за себе си и начина си на живот. Това ще стане след анализ на въведените от теб данни, свързани с хранителните ти навици, физическа активност и т.н. Апликацията изчисляла калориите, които си приел, както и тези, които си изгорил. За разлика от повечето приложения въвеждането на данни в UP става много бързо и лесно. Другото хубаво нещо на програмата е, че има скенер, с който можеш да въвеждаш информация на храна или напитка чрез баркода.

 

Grallr Carrot Fit - апликацията има специално разработен виртуален треньор, който ще те предизвиква всеки ден със серии упражнения и спортни предизвикателства. Приложението е разработено така, че да те подтикне да дадеш максимума от себе си по време на тренировка. Вместо да получаваш поощрителни поздрави от рода на: „Браво! Представяш се супер!”, ще ти се налага да четеш неща като: „Размърдай се! Можеш повече от това, кюфте такова!”.

 

Strava Running and Cycling – ако обичаш да тичаш или да караш колело, то това приложение е точно за теб. Апликацията става все по-популярна, безплатна е, но има някои допълнителни функции, които се предлагат срещу символично заплащане. Готиното е, че можеш да следиш сесиите на твоите приятели, които използват същата програмата. Така определено ще си по-мотивиран да даваш максимума от себе си.

 

Nike+ Fuel – тази апликация не следи режима ти на хранене, качеството на съня ти или калориите, които си приел през деня, но ти помага да надминеш себе си и да се развиваш, като ежедневно надграждаш целите, които си си поставил. Това приложение също ти дава възможност да поддържаш връзка със свои приятели, като си споделяте целите и си организирате съревнования.

 

ProtoGeo Moves – благодарение на това приложение ще знаеш какво, кога и за колко време си извършвал дадена физическа дейност. Апликацията е една от първите разработени със сензор, който засича движенията. Ако не си върл спортист и имаш нужда от просто приложение, то това ще ти свърши чудесна работа.

 

Steps + - ако нямаш достатъчно свободно време, но в същото време ходиш по цял ден, това приложение ще изчисляла стъпките ти, които си направил за един ден. Също така ще имаш възможност да разбереш колко калории си изразходил, както и каква физическа дейност си направил през деня.

 

JEFIT – приложението определено има много добре разработен софтуер, който позволява подробно описание и анализ на твоята регулярна физическа активност. JEFIT е твоят фитнес треньор, който ще ти помогнеш да влезеш във форма и да поддържаш постигнатите резултати чрез редица упражнения и съвети. Също така можеш да си изготвяш различни фитнес програми според целите и опита, които имаш.

 

Fitbit – апликацията проследява твоята физическа активност и режим на хранене, като обединява и анализира нужната информация и я прави в графики, които са лесни за разчитане. Тя определено има по-добър начален екран от UP, защото представя повече информация на дисплея.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Go44o
преди 8 години

Ако някой има желание да спортува, го прави и без тези приложения.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия