С какво ще ни изненада Samsung Galaxy Note 5

2015-02-22 17:02:00
С какво ще ни изненада Samsung Galaxy Note 5
Снимка: freedigitalphotos.net

Специалисти твърдат, че Samsung Galaxy Note 4 е един от най-качествените смартфони на пазара през изминалата година. Феновете на корейския производител с нетърпение очакват и следващия фаблет от поколението Note, който се очаква да се появи на пазара през 2015 година. С какво ще ни изненада новият Note?

 

Кога ще се появи на пазара? Очаква се Note да бъде достъпен през септември 2015 година, като коментираните дати са 3-ти и 4-ти. Новият смартфон ще се появи, както следва в Индия, САЩ, Великобритания, Европа, Сингапур, Малайзия, Китай, Русия, Япония, ОАЕ, Германия и Канада.

 


 

Очаква се Galaxy Note 5 да струва около 550 паунда. В САЩ ще се предлага за около 850 долара, а в Европейските страни ще е приблизително 700 евро.

 

Какви характеристики ще притежава новият Note? Учудващо, в сравнение с предния модел, Note 5 ще бъде по-малък. Ако трябва да бъдем точни, Note 4 е 9% по-дълъг, 8% по-широк и 5% по-дебел от Galaxy Note 5. Дисплеят на новия модел ще бъде AMOLED, ще има по-богати цветове и по-силен контраст. Отново ще бъде използвана технологията Gorilla Glass, която не се надрасква. Също така новият Note ще бъде с 5% по-лек от Note 4.

 

Покритието му ще бъде от кожа и метал. Galaxy Note 5 ще има класен и стилен вид, именно заради материалите, от които е изграден корпуса. Не бива да пропускаме и извитото му тяло. От корейския производител обещават и два пъти по-чувствителна писалка, в сравнение с всеки друг модел Note.

 

Водоустойчивост. Както знаеш, Note 4 не е водоустойчив. Очаква се Galaxy Note 5 да бъде водоустойчив и да може да издържа 1 метър под вода за половин час. И новият модел на Samsung ще има вградено устройство за измерване на пулса, специално за хората, които обичат да живеят здравословно.

 

Някои потребители ще се разочароват като разберат, че камерата на новият Samsung ще бъде 18 мегапиксела, толкова колкото притежава и Note 4. Този факт е разочароващ, като се има предвид, че се очаква Galaxy S6 да се появи по-рано на пазара и да има 20 мегапикселова камера.

 

Според слухове, новият Note ще бъде с последната версия на Android – Lollipop.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Kirirl4o
преди 9 години

Абе я стига сте писали глупости.Първо не може да се каже как ще изглежда новия Note 5.Ще се разбере чак ,когато излезе S6 ,а и моля първо четете спецификациите на даден модел!Note 4 идва със 16 mp. камера.http://***.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4-6434.php Нито размери нито технически параметри не могат да се кажат.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия