Безжичните геймърски слушалки Logitech G930

2015-01-23 17:25:00
Безжичните геймърски слушалки Logitech G930
Снимка: logitech.com

Logitech Wireless Gaming Headset G930 е един от продуктите на Logitech от най-висок клас. Той  изглежда като аналог на кабелния Logitech Gaming Headset G35, който представи функции като 7.1 технологията Dolby Headphone.

 

Едно от допълненията на Logitech G930 слушалките е възможността да ги използвате като безжични слушалки и като обикновени такива. Висококачествената пластмаса и стилен дизайн на слушалките, показва, че са разработени специално за геймъри от най-висок "ранг". Чашите за ушите са приложени в края на металните пластини и може да се накланя на 30 градуса, а се завъртат на 90 по вертикала, като осигуряват голям комфорт. Лявата чаша пък има прикрепен деликатен микрофон.

 

 

Микрофонът може да се завърта, осигурявайки перфектно позициониране на приемливо разстояние от устата. Благодарение на гъвкавия дизайн на G930, дори ще се чувстват неестествено, когато не е на главата ви. Разширяеми метални слайдове на слушалките могат да се регулират много, което означава, че хората с малко по-големи глави ще бъдат в състояние да коригира чашките-високоговорители перфектно.

Лявата чашка на G930 Headset разполага с три макро бутона отбелязани като: G1, G2 и G3. Всеки от тях може да се програмира с определена макро команда за употреба. Бутон за заглушаване на и бутон за регулиране на звука, също са включени в лявата слушалка, под програмируеми копчета. На самото дъно се намира микро USB порт, който се използва за зареждане на слушалката.

 

Когато се използва като безжична слушалка, G930 може да произвежда звук в диапазона от около 40 метра, с помощта на 2.4GHz безжична свързаност. В сравнение с G35, G930 сега използва Dolby Pro Logic II технология 7.1 Surround Sound, която произвежда невероятно некомпресиран 48 kHz  аудио качество, с честота от 75 до 100kHz. Mикрофонът, който е прикрепен на левия говорител на слушалката предлага технология за шумопотискане, която работи перфектно, ако сте заобиколени от  силен шум от околната среда. Хората ще могат да ви чуват достатъчно ясно.

 

G930 Headset от Logitech е в състояние да осигури до десет часа живот на батерията с всяко зареждане. Пакетът пристига с USB-зарядно със софтуер и драйвери, и разбира се, на цена от 160 щатски долара.

 

Като цяло, на G930 Wireless Gaming Headset от Logitech е с невероятен дизайн и технически параметри и прави точно това, за което е произведен. Животът на батерията може да бъде по-малък от други подобни слушалки на пазара, но изпълнението и качеството на тези конкретни е  далеч по-напред в качеството от други, в близост до същия ценови диапазон.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия