LG представи новите си устройства от L серията

2014-08-27 12:00:00
LG представи новите си устройства от L серията
Снимка: androidayuda.com

LG е корейска международна компания, лидер в производството на електротехническа апаратура и поради тази причина все по-упорито се стреми да се наложи като име и на пазара на смартфони. Последните й няколко устройства определено заслужиха вниманието ни, тъй като показаха иновация, макар и спорно колко практична, красив дизайн и мощни характеристики.

 

 

За всички ни е ясно, че намирането на успешната линия от смартфони е може би най-доброто решение за всяка една компания, за да може да привлече повече потребители. Apple си имат своя iPhone, Samsung — Galaxy S, а Nokia своята Lumia. Подобно на тях и LG създаде или по-точно модифицира своята линия Optimus, която вече носи краткото име G.

 

Флагманите на компанията са част именно от въпросната линия и успяха да привлекат множество потребители със своя оригинален дизайн, мощни характеристики и премиум усещане. Оказва се обаче, че корейците са по-скоро максималисти, тъй като G линията няма да е единствената с оригиналния им дизайн.

 

Доказателство за това са новите устройства от L серията, които носят имената LG L Fino и LG L Bello. Външният им вид е меко казано копие на флагмана на компанията LG G3 и притежава така характерните за него бутони на гърба, които в началото бяха приети със смесени емоции от потребителите, но сега набират доста голяма популярност.

 

За съжаление обаче единственото, което е заимствано от най-доброто устройство на компанията е дизайнът, а по отношение на характеристиките устройствата са доста, доста назад. Това обаче е разбираемо, предвид ценовата категория, в която са позиционирани. Двата смартфона са с изключително достъпни цени, пък макар и със слаби показатели в техническата част.

 

LG L Fino разполага с 4.5" IPS дисплей с резолюция 850х480 пиксела и 207 ppi гъстота на точките. Апаратът използва четириядрен процесор на 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB вградена памет, 8 МР основна камера и предна 0.3 МР.

 

LG L Bello е доста по-голям — вече с 5-инчов IPS екран и резолюция 854х480 пиксела, притежава четириядрен процесор на 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB вградена памет, 8 МР основна и 1 МР предна камера, батерия с капацитет 2540 mAh и 10.7 мм профил.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия