На 3-ти септември в 14:00 часа ще видим Galaxy Note 4

2014-08-22 17:27:00
На 3-ти септември в 14:00 часа ще видим Galaxy Note 4
Снимка: mobilechoiceuk.com

Корейската компания Samsung е една от водещите технологични компании, които предлагат огромно многообразие от телефони, позиционирани във всеки един ценови клас. Колкото и да сме впечатление от тази стратегия, няма как да отречем, че устройствата, които наистина успяват да хванат погледа ни са тези, с мощните характеристики и за съжаление високите цени.

 

 

В последните няколко години се установи една зависимост на пазара на смартфони, която диктува постоянно увеличаване на екрана на устройствата и за да сме честни, най-големи заслуги затова май имат именно Samsung. За да се потвърди това, корейците за пореден път ще ни предложат странната смесица между таблет и смартфон, а именно новото, четвърто попълнение в Galaxy Note линията.

 

Вече имаме информация и кога точно ще видим въпросното устройство. Повечето информатори сочеха за евентуална премиера на устройството ежегодното изложение за потребителска електроника IFA. Корейците обаче попромениха малко своята стратегия и всъщност премиерата ще е по време на изложението, но ще има успоредно специално събитие, на което ще бъде показан дългоочаквания фаблет.

 

Точните цифри, издаващи събитието всъщност са трети септември, 14:00 часа. Именно тогава ще можем да разберем дали всички невероятни слухове като например наличието на преливащ се към страните дисплей, или пък сензор за разпознаване на ретина, ще се окажат истина или просто поредния блян за феновете на технологиите и в частност тези на смартфоните.

 

Към обичайните слухове в последните дни се прибави още един, твърдящ, че Galaxy Note ще притежава още един интересен сензор, а именно такъв за UV лъчи. И докато за въпросните сензори и нововъведения можем само да гадаем, но има сигурна информация за останалите характеристики на устройството.

 

Според запознати то ще разполага с наистина огромния 5.7" Super AMOLED дисплей с Quad HD резолюция. За да имате безупречни снимки, от Samsung са оборудвали устройството си с 16 МР камера, а за бързата и безпроблемна работа традиционно залагат на два варианта — фирмения мощен чипсет Exynos 5 Octa или Snapdragon 805.

 

Освен фаблета се очаква корейците да ни изненадат и с още няколко техни проекта, като например очилата за виртуална реалност Gear VR, както и дългоочакваната метална версия на флагмана им. Какво ще се случи обаче, предстои да видим. Добрата новина е, че остава съвсем малко време.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия