Sony подготвя смартфон с формата на парфюм

2014-08-21 15:06:00
Sony подготвя смартфон с формата на парфюм
Снимка: digi-wo.com

Технологиите днес навлизат все по-скоростно в най-съкровеното. С всяка изминала секунда влиянието им расте толкова главоломно, че едва ли бихме могли да го измерим. Те ни дават надеждата, че съвсем скоро всичко от нашите фантазии ще стане реалност и всяка магия ще бъде визуализирана, чрез определена технология. Едно от доказателствата за това са смартфоните, който днес са неизменна част от ежедневието ни, а едва преди няколко години бяха само част от фантастичните филми.

 

 

Именно там за първи път видяхме прототипите им, които ни впечатлиха с невероятния си дизайн. От тогава, до ден-днешен десетки компании се опитват да намерят иновацията по отношение на дизайн и да предложат нещо наистина грабващо. В последните години обаче, ставаме свидетели на един доста еднообразен дизайн, който няма как да не признаем, че произтича от желанието на компаниите да го направят утилитарен, т.е. да намерят оптималният и най-удобен вид на устройствата си.

 

Всичко това обаче доскучава на голяма част от потребителите и те с нетърпение очакват нещо ново и интересно. Уповавайки се на това японската компания Sony е решила да им поднесе нещо наистина интересно. Според запознати следващото устройство на японците ще бъде смартфон предназначен предимно за дамите.

 

Най-интересното в устройството е неговата форма, която забележете ще наподобява изключително много на парфюм. Освен с интересната си и доста нетипична форма, смартфонът ще се опита да спечели хиляди дами с невероятната си камера, тъй като желанието на Sony е да представят камерафон.

 

Информацията, която изтече в интернет потвърждава всичко това, тъй като твърди, че смартфонът с форма на парфюм ще притежава 1/2.3" Exmor RS сензор с 19.2 МР резолюция, Sony G обектив, оптична стабилизация, ND филтър. Характеристики, които трудно ще намерите във фотоапарат от нисък клас. В допълнение устройството разполага с 3 инчов дисплей, NFC, microSD слот.

 

Устройството определено е обемно, за да може да изпълни мисията, поставена му от главните дизайнери, но пък от друга страна е съвсем леко и тежи само 136 грама, което на практика означава, че може и да има популярност сред дамите. Какво точно обаче ще се случи и ще се появи ли въобще на пазара, предстои да разберем.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия