Samsung представи дългоочаквания Galaxy Alpha

2014-08-16 11:11:00
Samsung представи дългоочаквания Galaxy Alpha
Снимка: redmondpie.com

Samsung са една от компаниите, който полагат огромни усилия да докажат на потребителите си, че продуктите им са изключително качествени и иновативни. Разработчиците на корейците имат не малко иновации, които са силно обичани от потребителите. Корейската компания е един от титаните на пазара за мобилни телефони, разполагащ с невероятно богато портфолио с различни модели от различни класове.

 

 

Ето, че преди броени месеци се състоя премиерата на флагмана на Samsung — Galaxy S 5. Всички имаха наистина големи очаквания към устройството и мнозина, като че останаха недоволни от видяното. Устройството беше повече от страхотно, но слуховете, които се разпространиха преди премиерата му дадоха повод на мнозина да очакват едва ли не нещо невиждано. Е това нямаше как да се случи и затова и доста от запалените фенове се въздържаха от хвалби и радостни отзиви.

 

Доста от потребителите очакваха най-сетне корейците да променят политиката си относно материалите, които използват за изработката на устройствата си, или иначе казано да заместят пластмасата с метал. Е, това не се случи с Galaxy S 5, но пък никой не е казал, че корейците са се отказали от намеренията си. Доказателство за това новият смартфон на Samsung, носещ името Galaxy Alpha.

 

И преди да сте се зарадвали прекалено много, трябва да ви върнем в реалността, тъй като въпросното устройство не е с напълно метален корпус. Да, определено има прогрес в тази насока, но на този етап единственото метално е рамката, а останалата част остава все така пластмасова.

 

Новото устройство е предвидено като ответен удар срещу iPhone 6 и поради тази причина, премиерата му ще бъде съобразена с тази на смартфона на Apple, с други думи през септември. Дали обаче корейците са успели да изобретят нещо, което да се противопостави на утвърдения iPhone?

 

Според повечето характеристика на Galaxy Alpha, то отговорът ни клони по-скоро в положителна посока, тъй като смартфона разполага с 4.7" Super AMOLED дисплей с HD резолюция, използва чипсета Exynos 5 Octa с 4 по-слаби и 4 по-мощни процесорни ядра, 2 GB RAM, 32 GB вградена памет без слот и 12 МР основна + 2.1 МР предна камера.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия