Интересни приложения за твоя смартфон

2014-07-25 13:01:00
Интересни приложения за твоя смартфон
Снимка: techwacky.com

Едва ли някой преди години е предполагал, че днес всеки втори ще притежава смартфон, но ето, че това е факт. С всеки изминал ден броя на притежателите на умни телефони се увеличава драстично, което е логична последователност, с оглед неспирния прогрес на технологиите. Най-изразително тази зависимост се наблюдава при тийнейджърите, които държат да са в крак с новостите. За всички тях сме подготвили няколко приложения, които ще направят телефонът им още по-привлекателен.

 

 

LokLok: Connected Lock Screen

 

Едно ново и едва прохождащо приложение, което има наистина впечатляващ потенциал да се превърне в неделима част от всеки смартфон. LokLok е уникално приложение, което ви дава възможност да се свързвате със своите приятели директно от вашия заключен екран. Чрез него имате директна връзка със заключения екран на приятелите си и можете да им оставяте бележки, рисунки и снимки. Най-добрата новина е, че в момента LokLok е в бета-версия и ако станете бета тестер вие ще може да помогнете да се подобри приложението, както и ще получите приложението безплатно.

 

Easy Metal Detector Lite

 

Като малки сте си мечтали да станете археолог или пък просто обичате да си намирате стотинки? Е, имаме добра новина с това приложение може да се впуснете в не малко изследователски мисии, които надяваме се ви донесат множество съкровища. Създателите на приложението споделят, че няма по-лесен начин за намиране на всички онези монети, които хората постоянно губят наоколо, отколкото с Easy Metal Detector. Благодарение на приложението телефонът използва магнитометър за компаса си, а магнитите вършат добра работа при откриването на метал. Все пак не залагайте прекалено много на приложението, тъй като телефоните не разполагат с особено мощни магнитометри, което значи, че трябва да сте близо да търсения обект.

 

Floating Toucher

 

Писнало ли ви е да нямате достъп до най-важните функционалности на телефона си като Wi-Fi, bluetooth, яркост на екрана и други? Е, имаме решение за вас. Floating Toucher е едно от онези приложения, които ни дават изключително бърз достъп до най-често използваните контроли (Ring mode, Bluetooth, GPS, Wi-Fi, APN, Rotation, Flashlight, Airplane mode, Wi-Fi hotspot и т.н.). Всички те са поместени в сфера, която може да активирате по всяко време. Красивият дизайн, възможността за избор на контролери и приложения, който да се поместват в сферата правят приложението повече от полезно.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия