Приложение предпазва от пиянски изцепки в интернет

2014-07-14 11:16:00
Приложение предпазва от пиянски изцепки в интернет
Снимка: thinkstockphotos.com

В интернет определено има огромно разнообразие от приложения за смартфони. Човек винаги може да намери това, от което има нужда – приложение за мерене на пулса, апликация за изчисляване на калории, програма за водене на бележки и т.н.

 

 

Има и едно доста полезно приложение, което е подходящо за тези, които прекаляват с алкохола по време на партита и имат навика да качват пиянски снимки във Facebook. То се казва Sobrr и предпазва своите потребители от пиянски изпълнения в интернет, като изтрива техните компрометиращи снимки, изпратени в нетрезво състояние в социалните мрежи, пише в. „Daily mail“.

 

Апликацията изтрива в срок от 1 ден всички e-mail-и, снимки и приятелства, завързани по време на пиянска нощ. Приложението е изключително подходящо за хора, които често се чудят какви са ги вършили през нощта и изпитват угризения и страх, че са се забъркали в нещо. За да няма излишни коментари и неудобни момента, всичките постове по време на купона се качват в Sobrr. Те могат да бъдат разглеждани само от хората, които са от същия географски регион. Това дава възможност до 24 часа след началото на купона други потребители да се сприятелят с купонджията и след време да купонясват заедно. След това всичко се изтрива.

 

Ако обаче снимките и постовете не са особено компрометиращи и срамни, те могат да бъдат запазени.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Много старо, поне от 1 година го има, но не съм забелязал да са намалели пиянските снимки в нета, май не се ползва.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия