LG KizON — да обърнем внимание и на децата

2014-07-21 12:01:00
LG KizON — да обърнем внимание и на децата
Снимка: nbcnews.com

LG е корейска международна компания, лидер в производството на електротехническа апаратура и поради тази причина все по-упорито се стреми да се наложи като име и на пазара на смартфони. Последните й няколко устройства определено заслужиха вниманието ни, тъй като показаха иновация, макар и спорно колко практична, красив дизайн и мощни характеристики. Дали обаче това бе достатъчно и какво се случва с новите устройства?

 

 

Новите технологии атакуват все по-голяма част от живота и ежедневието ни. Всяка една секунда сме заобиколени и се ползваме от тях и в това няма нищо лошо, а дори напротив предоставят ни поле на безкрайни възможности и улесняват максимално живота ни. Най-разпространеното технологично изобретение сред масата хора безспорно са смартфоните, но следващото, което заявява, че усилено ще атакува едно от първите места са умните часовници и другите представители на носимите технологии.

 

И докато повечето компании залагат на внедряване на мощен софтуер и какви ли не сензори, но от LG са решили да впечатлят потребителите си с нещо по-различно. Те залагат на родителските инстинкти, които съчетани с новите технологии са създали новият продукт на компанията LG KizON.

 

Новото устройство има значително изчистен дизайн, макар и супер цветен, за да може да се хареса на малчуганите и предлага сравнително малка, но изключително важна за родителите функционалност, която да удовлетворява нуждите им.

 

Технологичната гривна може да бъде използвана и за телефонни обаждания, тъй като има микрофон и говорител, чрез които детето да може да се свързва с родителя. Интересна подробност е, че при позвъняване от страна на родителя към детето, ако детето не отговори след 10 секунди от първото повикване, то разговорът бива автоматично приет и родителя може да чуе какво се случва.

 

Детето от своя страна също има възможност да набира, но свободата му хич не е голяма, с оглед на факта, че то може да се свърже само с един, предварително зададен номер. Освен с телефонната си функция устройството е изключително полезно и поради факта, че постоянно изпраща необходимата информация на телефона на родителя, за да може той да е наясно къде се намира детето му.

 

Гривната е водоустойчива, така че би трябвало да оцелее, въпреки използването и от деца. Предлага се в три свежи цвята, които трябва да спечелят малчуганите и вече е налична на корейския пазар, като според запознати, в зависимост от представянето и там зависи дали ще я видим и на европейския.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия