Приложенията, които ще ти помогнат да планираш почивката си

2014-07-19 16:02:00
Приложенията, които ще ти помогнат да планираш почивката си
Снимка: privatewifi.com

Несъмнено, 21-ви век е векът на технологиите. Те са навсякъде около нас и имат важната мисия да улеснят живота ни. Технологичните изобретения успяха да пробият във всяка една област и днес дали с радост или съжаление можем да заявим, че живота ни е близко до немислим без тях. От друга стана няма как да не признаем, че те са повече от полезни и поредното доказателство за това са множеството приложения за най-разпространеното проявление на технологиите — смартфоните.

 

 

С увеличаване на температурите, все повече хора търсят спасение от летните жеги по плажовете. Не са малко и тези, които смятат да използват почивните дни за пътуване до някой непознати земи. Каквото и да изберете обаче, при всички положения ще се нуждаете от планиране. За този важен етап от почивката ни, на помощ ни идват не малко приложения, който могат да ви спестят доста усилия. Ето и по-полярните от тях:

 

BOOKING.COM

 

Едно от най-важните неща при всяко пътуване е да намерите място, където да пренощувате. Въпросното приложение предоставя невероятни възможности за резервации на хотели в цял свят. Използва се от милиони потребители, които оставят своите мнения и оценки за всякакъв тип места за отсядане, така че лесно може да намерите това, което удовлетворява вашите нужди.

 

AIRBNB

 

Ако сте с една идея по-приключенски настроени и ви е писнало да отсядате в скучни хотели с високи цени, то имаме добра новина за вас. Платформата AIRBNB дава възможност на обикновени хора да отдават под наем апартаментите и стаите си на по-достъпни цени и често са по-приятни от стандартните хотели. През приложението може както да резервираш, така и да се свържеш директно с наемодателя във Facebook.

 

VIATOR

 

Няма как да отидете в чужда страна и да не посетите поне няколко забележителности. Често е доста трудно да изберете кои точно обекти да включите в обиколката си, а в повечето случай времето не достига за всички, поради дългите опашки. Всичко това остава в историята благодарение на VIATOR, тъй като чрез него ще можете да откриете промоции, намаления и най-важното да спестите време от редене по опашки за над 15000 забележителности в близо 1000 туристически дестинации по цял свят. Приложението открива най-добрите сделки и те насочва към тях чрез вградената карта в телефона.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия