Задава се Samsung Galaxy S V mini

2014-04-10 12:00:00
Задава се Samsung Galaxy S V mini
Снимка: computerbild.de

Корейската компания Samsung е една от водещите технологични компании, които предлагат огромно многообразие от телефони, позиционирани във всеки един ценови клас. Колкото и да сме впечатление от тази стратегия, няма как да отречем, че устройствата, които наистина успяват да хванат погледа ни са тези, с мощните характеристики и за съжаление високите цени.

 

 

В последните няколко години се установи една зависимост на пазара на смартфони, която диктува постоянно увеличаване на екрана на устройствата и за да сме честни, най-големи заслуги затова май имат именно Samsung. Това, че са почитатели на големите екрани обаче, далеч не ги спира да мислят и за всички останали потребители, които все още обичат компактността и предпочитат оптималните размери.

 

Именно за тях повечето компании представят Mini версия на своите флагмани, с цел да бъдат задоволени максимално много от потребителските нужди. Само преди седмици бе представен новият Samsung Galaxy S V, който, макар да не получи онзи "wow ефект", който се очакваше, се представя сравнително добре на пазара.

 

Това провокира компанията да побърза да издаде какво ще представлява неговата умалена версия. Много от компаниите, освен размера, редуцират и техническите характеристики на своите mini версии, което ще видим и от страна на Samsung Galaxy S V mini. Ето с какво ще разполага устройството:

 

Започваме с дисплея, който въпреки, че ще е по-малък от този на S V, ще нарасне в сравнение с предишната mini версия на флагмана Samsung Galaxy S IV mini и ще достигне 4.5". Разбира се, едва и някой ще се учуди, че ще бъде с HD резолюция.

 

Камерите ще бъдат с резолюция съответно по 8 МР за основната и 2 МР за предната. Смартфонът ще разполага с 1.5 GB оперативна памет, а процесора трябва да бъде четириядрен, като по всяка вероятност корейците ще заложат на Snapdragon 400.

 

Инфрачервен порт, 16 GB вградена памет, батерия с капацитет 2100 mAh и операционна система Android KitKat са част от останалите характеристики, с които от Samsung ще се опитат да ви спечелят.

 

Новото устройство, подобно на по-големият си събратим ще е защитено от прах и вода, но за огромно съжаление на мнозина се очаква да бъде лишен от нововъведенията в лицето на сензор за измерване на пулса и скенер за пръстови отпечатъци.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия