Oppo Find 7 ще притежава 50 MP камера

2014-03-17 20:34:00
Oppo Find 7 ще притежава 50 MP камера
Снимка: gizmochina.com

Oppo е една от компаниите, които не са особено известни в Европа, но пък в Китай бизнеса им процъфтява. Явно именно този факт, ги подтиква да пускат в продажба все повече от устройствата си и в Европа. След като ни представиха изключително интересни предложения, компанията далеч не мисли да спира с изненадите и затова ни предостави, макар и оскъдна информация за предстоящия си модел.

 

 

Устройството ще носи името Oppo Find 7 и ще предлага на потребителите огромен дисплей с резолюция 2560 на 1440 пиксела, който ще бъде 5.5". То ще бъде и най-добрия модел, който от компанията се надява да се превърне във водещ такъв за 2014 г.

 

Смартфонът ще притежава новия чипсет Snapdragon 805, който е с работна честота 2.3GHz – 2.5GHz. Благодарение на това устройството ще може да поддържа запис и гледане на видео с Ultra HD резолюция, което го превръща в уникален сред конкурентите си.

 

Най-впечатляващата част от устройството определено ще бъде камерата. В последното няколко години все повече компании съсредоточават вниманието си именно върху този компонент. За всички тях ще е трудно да надминат Oppo Find 7, тъй като той ще разполага с рекордната 50-мегапикселова камера.

 

Преди дни всичко това бе просто слухове, но ето че благодарение на снимките, направени именно с Oppo Find 7 и които бяха публикувани италианския сайт Webtrek, се потвърждават наличието на 50 MP f/2.0 сензор.

 

Find 7 очакваме да бъде анонсиран на 19 март в Пекин, което беше доста голяма изненада, защото всички смятаха, че това ще стане през януари или февруари по време на големите конференции. Все още предстои Oppo да потвърдят какво ще предлага устройството, но името и наближаващата премиера вече бяха обявени.

 

Припомняме, че невероятния Oppo N1, притежаващ огромен 5.9" Full HD IPS дисплей, гъстота на пикселите 377 ppi, защитно покритие Gorilla Glass 3, чипсет от началото на 2013 г. Snapdragon 600 с четириядрен процесор на 1.7 GHz и графичен чип Adreno 320, придружени от 2 GB RAM, 16 или 32 GB вградена памет и най-невероятното – нестандартната камера е с 13 МР сензор, която се върти на 206 градуса и има двойна LED светкавица, е вече достъпен и в България, което ни навежда на мисълта, че скоро можем да видим и Oppo Find 7 на родна земя.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
OoVasKoO
преди 10 години

Ако му сложат 3 GB на Oppo 7, ще е по-добър и от Note 3!

OoVasKoO
преди 10 години

И тва ми било телефон... по-скоро фотоапарат и компютър ведно. :D

YSMF
преди 10 години

Вместо да работят за увеличаване на живота на батерията, което е доста по - важно, те се бутат кой ще сложи най - много пиксели и инчове,


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия