Аларма с аромат на бекон

2014-03-15 17:07:00
Аларма с аромат на бекон
Снимка: technology-digital.com

Мразите ранното ставане, често закъснявате за училище и сутрин сте по-вкиснали от едногодишно мляко? Незнайно защо, но всяка сутрин сте свидетели на физически феномен и земното притегляне докато сте в леглото е хиляди по-силно от обикновено? Американският производител на колбаси "Оскар Майер" има доста изкусително решение за вашия проблем.

 

 

Той е осъзнал, че много по-лесно ще се събудите ако имате истински стимул да го направите, а каква по-голяма мотивация от невероятния аромат на вкусна закуска. И да, макар за нас да е малко странно, повечето американци обичат да закусват бекон и поради тази причина, именно той е избран да ви съблазни.

 

За да реализира интересната си идея, производителят е изработил специално устройство, което се свързва към вашия смартфон, посредством отвора за слушалки и когато дойде заветния час да ви събуди, изпуска изкусителен аромат на бекон, придружен с познатия цвърчащ, който да събуди сетивата ви напълно.

 

Заедно с изобретението получавате и специално приложение, което крие още много изненади свързани с настройването на алармата, но за които производителя не дава подробности. Най-интересната част обаче остава снабдяването на потребителите с устройството.

 

Мнозина ще си помислят, че то ще се предлага на свободния пазар и всеки ще има възможност да си го закупи, но "Оскар Майер" има съвсем различни планове. За да се доберете до уникалната възможност да ви събужда кулинарно изкушени, ще трябва да преминете през процедура на кандидатстване, която се изразява в попълване на заявление, в специално изработен за целта сайт.

 

След това ще има комисия, която ще прегледа всички заявления и ще има тежката и съдбоносна задача да селектира щастливците, които ще получат устройството. За всички останали е подготвена утешителна награда — те ще получат възможността да свалят приложението за настройване на алармата, за да може звука на цвърчащ бекон да ги буди, за съжаление обаче, без да усещат аромата му.

 

 

А вие какво мислите за устройството, бихте ли кандидатствали за него или аромата на храна не може да се пребори с желанието ви за сън, топлите завивки и креативните сънища?

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
marley_boy
преди 10 години

яко


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия