HTC ще имат свой умен часовник

2014-02-22 16:01:00
HTC ще имат свой умен часовник
Снимка: Reuters

Тайванската компания HTC все още има финансови затруднения, които силно я притесняват. Това обаче не и пречи да създава невероятно стилни и качествени устройства. Дали грозящата ги опасност от фалит не кара екипа на HTC да работи по-добре и да създава силно привлекателни и добре изпипани устройства. Съдейки по последния им флагман HTC One, можем да отговорим утвърдително. Сега идват въпросите, ще продължат ли тайванците с успешната серия, какво да очакваме от новия им модел и ще бъде ли той достатъчен, за да ги спаси?

 

 

Съдейки по слуховете които усилено се въртят в технологичните сфери, то тайванците вече са осъзнали, че колкото и да е успешен флагмана им, то той в никакъв случай няма да спаси компанията от потъване. Поради тази причина, HTC, както и много други компании е решила да разшири своя каталог с още устройства. Този път обаче не говорим за смартфони, а за произведения на носимите технологии.

 

Това не е новина за никого, но едва ли сте предполагали, че умният часовник на компанията вече има свой прототип, който ще бъде на разположение на партнори и оператори на предстоящото събитие MWC 2014. За съжаление обаче производителят няма намерение произведението да бъде достъпно за медиите и потребителите на конференцията, така че трудно ще можем да се доберем до пикантната информация за новата джаджа на тайванците.

 

Според запознати обаче умният часовник на HTC ще се базира до голяма степен на анологичното устройство на Qualcomm - Toq. Той разполага с Mirasol дисплей, който използва околната светлина, за да направи картината по-ясна. Това ще използват и HTC, за да решат проблема с ниската яркост на екрана на открито. Устройството най-вероятно ще се свързва към смартфони с операционна система андроид, но това все още не е потвърдено. Няма информация и за живота на батерията, както и другите характеристики.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия