Как може да разбереш, че някой постоянно гледа Facebook профила ти?

2014-02-17 12:04:00
Как може да разбереш, че някой постоянно гледа Facebook профила ти?
Снимка: Dreamstime

Представителките на нежния пол са известни с шестото си чувство. Жените имат силно развита интуиция и често са наясно със случващото се около тях, нищо че нямат такъв вид.

 

Мислите си, че можа де следите някое готино момиче във Facebook без то да разбере? Всъщност това няма как да се случи. Жените винаги разбират, когато един мъж постоянно гледа профила им. Как става това? Вижте сами:

 

 

Вие сте един от първите, който харесва нейните нови постове и снимки - това ясно показва, че следите профила й и че дори сте я сложили в „Close friends” и ви излиза „notification” всеки път, когато си публикува нещо ново на стената. Няма нужда да харесвате всички й публикации, това няма да я впечатли. Напротив! Това може да я уплаши и да ви помисли за маниак ...

 

Говорите за нейна стара снимка – нормално е, когато харесвате някого, да разгледате профила ми, дори по-старите му снимки и албуми. Това обаче не означава, че трябва да го споменавате и да е тема на разговор. Все пак е малко стряскащо, че сте запомнили снимки отпреди две години, на които тя е била таг-нтата. Ако искате да коментирате неин фотос, нека е някой по-нов.

 

Харесвате старите й албуми и постове – положението е същото като със снимките. Дори да не обсъждате миналото й, самият факт, че сте се върнали толкова назад в профила й показва, че го разглеждате доста подробно. А това определено означава, че си падате по нея.

 

Знаете интересите й – ако се виждате за пръв или втори път, нормално е да не познавате момичето особено добре. Странно ще е, ако почти не се познавате, но вие изброявате нещата, които харесва и твърдите, че си падате по същото. Сякаш й натяквате, че сте създадени един за друг.

 

Пръв сте в списъка й с приятели – Facebook има алгоритъм, който показва хората, които най-често гледат нечий профил. Така че не се учудвайте, че тя е наясно, че редовно й преглеждате стената, ако снимката ви е винаги начело на списъка.

 

Разбира се, момчетата също могат да разберат, когато едно момиче постоянно проверява стената им, но те обикновено не се интересуват от такива неща. 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lucho
преди 10 години

На ниво първокласник ще повлияе статията! А лицето, което я е написало, ако няма срам, нека продължава да пише още такива статии!

crystmass
преди 10 години

~Knowledge get~...

radeberger
преди 10 години

How to be a good stalker guid

papugai
преди 10 години

ХахахахахаХахахахахаХахахахахахСледва как да съблечете момиче с поглед

SpiritInBlack
преди 10 години

Тъ*аци. Фб първо показва профили , които ВИЕ разглеждате

midnight_escapade
преди 10 години

tap facebook

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия