Мобилното устройство на Олимпийските игри е…

2014-01-25 12:24:00
Мобилното устройство на Олимпийските игри е…
Снимка: samsung.hdblog.it

Само след дни ни очаква поредното мащабно събитие в сферата на спорта — двадесет и вторите зимни Олимпийски игри. След две гласувания на 4 юли 2007 г. по време на Сесията на МОК в град Гватемала, Гватемала бе решено домакин на събитието да бъде Сочи. По този начин Русия за първи път ще подслони Олимпиада, след като игрите през 1980 се проведоха в Москва, но по това време тя беше столица на СССР, което на практика не ги включва в официалния списък. Олимпиадата ще бъде открита на 7 февруари и ще продължи до 23 февруари 2014.

 

 

Samsung ще бъде партньор на игрите, което е доста добър ход от страна на корейците. По този начин те ще си осигурят сигурна реклама, видяна от милиони хора по света. Явно това обаче не е достатъчно, тъй като от компанията са подготвили още една изненада на феновете на спорта. Всички те ще бъдат наистина зарадвани, след като разберат, че корейците вече са пуснали на пазара и официалното мобилно устройство на олимпиадата в Сочи.

 

То тръгна по пазарите в Нидерландия, но съвсем скоро се очаква да бъде представено и в останалите страни от Европа. Избраният смартфон или по-точно казано фаблет е новият водещ модел в тази пазарна ниша — Samsung Galaxy Note 3.

 

Припомняме, че фаблетът имаше невероятни характеристики, като например: четириядрен 2,3 GHz процесор, 2 мегапиксела резолюция на предната камера и 13 мегапиксела резолюция на задната, светкавица с Power HCRI LED, наличие на автоматично фокусиране, 5,7 инчов FHD sAMOLED дисплей и 32/64 GB памет.

 

Samsung Galaxy Note 3 Olympic Games Edition няма да има никакви разлики по отношение на характеристиките спрямо Galaxy Note 3, а единственото ново нещо ще бъде дизайнът. Той е доста красив и тематичен. Друга подробност, която ни направи впечатление, поне на устройството пуснато в Нидерландия, е наличието на флага на страната, което е доста интересно и приятно решение.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия