Разбери какво има той в мобилния си телефон

2014-01-07 12:29:00
Разбери какво има той в мобилния си телефон
Снимка: Dreamstime

Жените са любопитни по природата. Те умират да знаят какво има в телефония на техния любим и затова често им се случва да го проверяват, когато имат възможност. Но това не означава, че му нямат доверие. Някои жени го правят наистина от чисто любопитство.

 

Какво всъщност има в мъжкия мобилен телефон?

 

Отговорът няма как да бъде еднозначен, защото всеки човек е различен. Въпреки това има ориентировъчна статистика, която ще ви даде що-годе някаква представа. Учудващо или не едни от основните неща, които присъстват в мъжките телефона, са еротични снимки на жени. Това обаче не кара мъжете да се чувстват неудобно. Едва 13% от представителите на силния пол биха се притеснили, ако някой техен приятел или роднина намери гола снимка на жена в мобилния им телефон.

 

 

По-голям процент мъже предпочитат да скрият банковата си история в телефона. 25% от господата не искат тази информация да се знае от никого.

 

И мъжете, и жените си имат своите тайни. Но еротични снимки не се намират само в мъжките телефони. Такива присъстват и в женските, но процентът при тях е доста по-малък. Порното също е сред съдържанието на телефоните на мъжете и 15% от господата се притесняват някой да не го види.

 

Жените може да обичат да се снимат и да го правят по-често, но мъжете са тези, които имат повече „selfies“ голи снимки на телефона си. Свои “selfies” голи снимки! При жените едва 3% имат такива фотоси.

 

Що се отнася до историята на интернет посещенията, мъжете крият по-ревностно тази информация. 20% от представителите на силния пол предпочитат да не се знае къде са сърфирали из интернет, докато при жените процентът е 11.

 

Най-много се крият SMS-ите. Нито мъжете, нито жените искат да показват съобщенията, които имат в мобилния си телефон. Те може да са безобидни, но все пак са си лична информация.

 

12% от мъжете и жените не искат техните половинки да гледат мобилния им телефон, 22% споделят същото и за своите приятели. Цели 81% от хората искат да запазят някои неща в тайна – снимки, видеа, SMS-и, документи и т.н., но в същото време едва 16% имат парола на телефона си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия