Какви са правилата при флиртуването със SMS-и?

2014-01-07 11:45:00
Какви са правилата при флиртуването със SMS-и?
Снимка: Dreamstime

Чували ли сте за „секстинг“? Това е сравнително нова дума, която все още не е широко разпространена в България. Използва се за описване на играта на изпращане и получаване на SMS-и със сексуално съдържание. Самата дума е комбинация от секс и текст – sexting, но съобщението може да включва картинки и емотиконки.

 

Виж няколко важни правила, които е хубаво да спазваш, за да не се стигне до неприятности по време на флирта:

 

 

Не изпращайте нещо, което не бихте казали очи в очи – много по-лесно е да се флиртува онлайн или чрез SMS-и, но това не означава, че трябва да прекалявате. Винаги казвайте това, което наистина мислите и бихте казали и в реалния живот. В началото трябва да бъдете предпазливи и леко да закачате човека, когото харесвате. След това може да изпращате по-пиперливи съобщения, но и те трябва да бъдат в границите на разумното. Не бъдете прекалено директни и вулгарни, защото това отблъсква.

 

Заложи на думите – всеки се впечатлява повече от едно добре написано изречение, отколкото от една сладникава картинка, изтеглена от интернет. Затова по-добре спечели човека, когото харесваш, с думи. Напиши й по мил начин какво искаш да правите заедно, как се чувстваш, когато се виждате и т.н. По-лесно е да свалиш някоя картинка и да я пратиш, но повярвай ни, всеки човек би останал доста по-очарован, ако прочете нещата.

 

Не изпращай мръснишки снимки – не си мисли, че ще впечатлиш някого, като му изпратиш снимка, на която си без дрехи. Да, някои хора сигурно биха се впечатлили, но за кратко. Въображението работи добре и във ваша полза, когато сте достатъчно облечени. Затова не си сваляй картите и не се разкривай прекалено бързо. А и малцина са хората, които биха се изкефили на еротична снимка, изпратена на мобилния телефон.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия