Какво да очакваме от Samsung Galaxy SV ?

2013-12-28 14:00:00
Какво да очакваме от Samsung Galaxy SV ?
Снимка: Reuters

Samsung безспорна е една от водещите компании в разработването на мобилни приложения. Тя предлага дълъг и многообразен списък с всевъзможни устройства, които отговарят на голям спектър от потребителски предпочитания и които са позиционирани във всеки един бюджетен клас — от най-ниският, до най-високия.

 

 

Една от най-спешните им серии е тази на Galaxy S. Тя се появи като отговор на силната конкуренция на iPhone и днес почти успява да се справи с него. Досега се видели 4 устройства, които превземат технологичния връх за времето си и предлагат последните технологични новости в света на смартфоните.

 

С идването на новата година, очакваме и поредното ново устройство от успешната серия — Samsung Galaxy S V. За сега няма точна и официална информация за характеристиките му, освен, че ще притежава 5.25-инчов AMOLED дисплей с впечатляваща 2k резолюция от 2560х1440 пиксела, което означава изключително висока гъстота на пикселите от 560 ppi.

 

За всички останали части от характеристиките са плъзнали множество слухове. Най-сериозните от тях твърдят, че процесорът на устройството ще бъде идентичен с този на Galaxy Note III, а именно четириядрения процесор на 2.5 GHz - Snapdragon 800. Ние обаче сме скептични, че корейците няма да предпочетат по-новият Snapdragon 805.

 

Очаква се Galaxy S V да разполага с 3 GB RAM памет, шестнадесет мегапикселова камера и логично най-новата версия на операционната система на Google - Android 4.4 KitKat. Какво обаче ще ни поднесат от Samsung, предстои да разберем.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия