Тамагочи - неочакван коледен подарък

2013-12-02 16:00:00
Тамагочи - неочакван коледен подарък
Снимка: Bandai

Помните ли онази дребна джаджа Тамагочи, за която трябва да се грижите ден и нощ, за да не умре? Играчката бе във формата на малко яйце с екран и имаше животинче, за което трябваше да се полагат необходимите грижи. То трябваше да бъде хранено, поене, галено, за да бъде живо и щастливо. Ако се разболееше по някаква причина, собственикът му полагаше съответните грижи, за да оздравее.

 

 

Е, джаджата явно отново ще бъде на мода, защото новата версия на виртуалния домашен любимец Tamagotci Friends ще се появи този месец и в Европа, като ще се продава основно във Великобритания, Франция и Испания. Средната цена ще е около 30 евро. Догодина ще започне продажбата на Тамагочи и в Северна Америка.

 

Играчката беше огромен хит между 1996 и 1999 година. Тогава са се продали около 40 000 000 броя.Джаджата е предназначена предимно за 7-8 годишните деца, но и по-големите също я намират за интересна. Новата версия има 24 различни същества в себе си, така че разнообразието и веселието са гарантирани. А и, когато човек се грижи за някого /макар и това да е виртуално животинче/, той става по-дисциплиниран и отговорен.

 

Защо не си припомниш детството, като си вземеш Тамагочи?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Tvoeto_biju
преди 10 години

Супер сладурско преди няколко месеца търсех тамагочи за подарък ама никъде не намерих... Дано скоро и тука да има ама и цената да бива де... Едно време бяха по 4-5 лв ...

3oPuTy
преди 10 години

Как пък няма да дам 30 евро за джаджа, която можеш да намериш (разбира се, от по-старите модели) за по лев-два в детските магазини или тези за по левче ... Иначе си бяха хубава занимавка. Преди време намерих 4-ри от моите като едното със сигурност работи :D

diditen
преди 10 години

Тамагочиии :* Обожавах го като малка, мислех че вече не се произвеждат.

BuBzzz
преди 10 години

Уникална джаджа хих.Искам пак да си купя

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия