GTA San Andreas покорява и смартфоните

2013-11-29 11:07:00
GTA San Andreas покорява и смартфоните
Снимка: Reuters

Grand Theft Auto е една от онези поредици игри, която е емблематична за цели поколения. Едва ли има някой, който не е подкарал крадения автомобил по прашните улици на големия град, където престъпниците се трудят на равно с обикновените хора. Интересните и зарибяващи мисии, съчетани с реалистичната обстановка, отразяваща реалния свят, пленява милиони геймъри и прави игрите от поредицата задължителни за всеки тийнейджър.

 

 

Явно това са осъзнали и разработчиците от Rockstar Games, които изхождайки от факта, че тийнейджърите прекарват все повече време пред мобилните си телефони, в сравнение с компютрите, смятат още следващия месец да пуснат версия на популярната си игра, която да бъде съвместима с платформите Android, IOS и Windows Phone.

 

Избрано e изданието от сравнително далечната 2004 година, което обаче се оказа едно от най-добрите и обичаните от потребителите. Разработчиците на новата игра за смартфони обещават, че потребителите ще бъдат изненадани, тъй като те ще внесат няколко, макар и козметични, промени, които да могат да направят играта актуална за 2013-2014 година.

 

Очаква се промените да засегнат графиката и да постигнат по-детайлни сенки, по-богата цветова палитра, както и усъвършенствани персонажите и автомобилите. Нововъведение разбира се ще има и в системата за управление, тъй като тя трябва да бъда съвместима със сензорните дисплеи на устройствата, също така ще поддържа и популярните контролери за смартфони — например Logitech PowerShell Controller.

 

С версията си San Andreas, Rockstar Games ще ни предоставят трета игра от поредицата Grand theft auto, която се очаква да бъде на почти същата цена като Grand Theft Auto III и Grand Theft Auto: Vice City.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия